Magazin
77 ogledov

Zadovoljila me je pohotna Božička

Seksi Shutterstock
Naša družba vedno komaj čaka priložnosti za žur, dobro hrano in pijačo. Lanske praznike smo tako dodobra izkoristili in upam, da se letos vsaj približno ponovijo.

Božič smo praznovali pri kolegu, vrhunec večera pa je bil, ko je v zatemnjeno sobo ob glasbeni spremljavi vstopila prava Božička. Sicer vse kar je namigovalo na strica v rdečem kostumu, je bila kapa na njeni glavi. Oblečena je bila še v rdeče-belo spodnje perilo in bele hlačne nogavice.
Njena pojava pa na koncu ni bila najbolj šokantna. Še bolj presenetljivo je bilo dejstvo, da je seksi deklina zavila naravnost k meni in mi sedla v naročje. Sledil je navdušen aplavz, potem pa so se vsi obrnili k svojim družbam in pijači, mene pa pustili v zapeljivi družbi.

Njene dolge noge so se prekrižale in pogledala me je z nebeško modrimi očmi.
»In … srček, ti je kaj dolgčas?« je vprašala ter roke ovila okoli mojega vratu.
Nisem si mogel kaj, da ne bi pogledal med njena razgaljena hribčka.
»Baraba!« je dejal v šali in se nasmehnila.

Niti opazil nisem, da svojo dlan tesno pritiskam ob njeno stegno. Tako sva se nekaj časa nemo gledala in nič ni kazalo, da bi me v kratkem kaj zapustila. Nisem vedel ali naj bom vesel ali nesrečen, sem pa imel ves čas nek čuden občutek, ki se je kasneje izkazal za pravilnega.
Punco sem precej dobro poznal, le prepoznal je nisem tako napravljene in naličene. Bila je Lidija, prijateljica moje sestre. Sestra mi je že večkrat dejala, da se Lidija precej čudno vede kadar sem jaz v bližini, nisem si pa mislil, da je to letelo na njene simpatije do mene.
Ko sem povezal vse konce in kraje, na koncu niti ni bilo nenavadno, da sem se ji pustil speljati v kolegovo spalnico. Res je bila huda bejba in, če bi že prej vedel kaj si misli o meni, potem bi bila tisti večer verjetno že par in bi bil kar malo besen, če bi na pol gola stopila pred nas. Tako pa …
Moj Bog kako je znala!

Znala je vse od poljubljanja do orale, pa tudi trebušni plesi ji niso bili tuji. Ker je bila že tako v spodnjem perilu, kaj dosti dela z njo nisem imel. Ves čas sem pohotno stiskal njeni meloni ali pa tiščal za napeto zadnjico, ki se je spretno motovilila po mojem naročju. Vsake toliko je izginila dol in mi tiča božansko potegnila med živo rdeče naličene ustnice, ki so se ovile okoli nabreklega uda in počasi polzele proti dnu. Če vedno je imela na glavi tisto smešno kapo in bel cof ji je precej nagajivo opletal okoli glave, ko je obdelovala moj ponos. Opazoval sem njeno napeto zadnjico, njeni čudoviti ritnici v obliki srca, ki sta prežvekovali božične tangice in me magično vlekli k sebi. Stegoval sem svoje roke in dolge prste, ki pa so bili vseeno žal prekratki. Prišel sem le do velikega tatuja na njenem križu, se dotaknil roba spodnjic, nato pa obupal in se raje prepustil njenemu fantastičnemu sesanju.
»Tudi to še pride na vrsto.« je rekla, ko je z glasnim cmokom za nekaj trenutkov iz ust izpustila mojega korenjaka.

Ko je naslednjič stala pred menoj, si je slekla spodnjice in mi ponosno pokazala svojo češpljico. Krasil jo je zanimivo pristrižen srček, ki se mi je čedalje bolj bližal. Ni se ustavila vse dokler mi vroče žemljice ni pritisnila ob ustnice. Te so se same od sebe našobile in jo poljubile. Ves nor od navdušenja sem jo pričel obdelovati z jezikom in končno pošteno zagrabil za lepo ritko.
Tiča mi je razganjalo od potrebe zato nisem prav dolgo okleval, ko se je ponudila, da sede nanj. Pospremil sem jo s pogledom, zadržal dih in nisem izdihnil vse dokler se njena vroča mucka ni dotaknila skrajne točke na mojem pohotnežu. Opazoval sem njeno telo in njene gibe, ki so govorili kako zelo ji prija na njem, potem pa je na mojem korenjaku uprizorila trebušni ples nad vsemi plesi.  Moj obraz se je izgubil med njenimi joški in vse česar se še spomnim, je bilo njeno pospešeno bitje srca, ječanje in nabijanje na mojega tiča iz katerega je nedolgo za tem brizgnilo kot za stavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.