Magazin
2 ogledov

Zagotovljeno sončno vreme ali vračilo denarja

Žurnal24 main
Kdor želi svoje počitnice preživeti v počitniški pokrajini Lienški Dolomiti, se lahko veseli sončnih počitnic, saj lahko rezervira sončno garancijo! Ob doplačilu 12 % cene je sončna garancija že vključena v ceno.
Sončna garancija - Kaj zagotavljamo?
Turistična zveza Lienški Dolomiti zagotavlja gostu v dneh, za katere je kupil pavšalno smučarsko vozovnico, najmanj tri ure sonca. Če sonca ni, turistična zveza gostu vrne 1/7 vrednosti paketa za dan/dni, ko zagotovljene količina sonca ni bilo.

© Osttirol

 
Sončna garancija - Smernice za rezervacijo
Rezervacijo je potrebno opraviti najmanj 14 dni pred prihodom. Gost svoje počitnice rezervira paket iz kataloga turistične zveze TVB Lienzer Dolomiten v eni izmed paketnih partnerskih hišic zveze TVB Lienzer Dolomieten.

Naslednje paketne storitve, ki niso odvisne od vremena, se ne upoštevajo pri sončni garanciji in se tudi ne obračunajo:  Blizzski, smučarski avtobus, šola smučanja in deskanja. Pri izračunu sončnega časa se upoštevajo uradni zapiski merilne postaje v Lienzu. Sonce zagotavljamo izključno za smučarsko področje Lienza, čeprav smučarska vozovnica velja tudi na drugih smučarskih področjih.

Sončna garancija - Obdobje veljavnosti
od 5. januarja do konca sezone 2008 na smučarskem področju Lienz.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.