Magazin
379 ogledov

Zakaj je seks z mlajšim boljši

seks Shutterstock
Demi Moore in Madonna že vesta, zakaj si izbirata mlajše partnerje … Zdaj boste to izvedeli še vi!

"Ne vedo, kaj počnejo, a to počnejo vso noč,“ je nekoč o prednostih mladih ljubimcih dejala kraljica popa Madonna, ki ve, o čem govori. Če si želite le vroče in strastne avanture, brez nepotrebnega klepetanja, obveznosti in dogovarjanja, si torej poiščite mladega žrebca.

Zakaj za kratkočasenje izbrati mlajšega

Čvrsti so (povsod). To se morda sliši plehko, a je resnično. Vedno več je mladih moških, ki veliko vlagajo v svoj videz in zato redno obiskujejo fitnes. In ker si apetit nabiramo tudi z očmi, čvrsto telo nikoli ne škodi ...

So samozavestni. Mlajši moški so že med spogledovanjem zelo neposredni. Okoli svojega objekta poželenja ne hodijo kot mačka okoli vrele kaše, ampak ga napadejo kot mačka miš. Takoj preidejo k stvari, zato boste brez nepotrebnega klepetanja in dogovarjanja zelo hitro prišli do potešitve. Vsaj do telesne ...

Polni domišljije. Ne bojijo se novosti, tudi v postelji ne, zato tudi vam nikoli ne bo dolgčas.

Vzdržljivost
. Si želite večkratnih orgazmov? Verjetnost eksplozije užitkov je z mlajšim moškim večja, saj so neverjetno vzdržljivi. Po vas bo skakal celo noč … In preden bo zjutraj sedel k zajtrku, bo nahranil vašo mucko. 

Rad se igra. V angleščini mlajšim ljubimcem pravijo "toyboy". Z razlogom. Zelo radi se igrajo, in to ne le s svojim prijateljčkom, ampak tudi z vašim telesom. Nikoli se jim nikamor ne mudi.

Trdo, trše … Jambor se pri mlajših dvigne hitreje kot pri starejših, a to ni njegova edina prednost. Po poročanju številnih je erekcija trša in daljša.

Učljivi. Mlajši si po nekaterih teorijah izbirajo starejše ljubimke, ker bi se od njih radi še nekaj naučili.

Na tekočem s trendi in najnovejšo tehniko. Ker ima veliko elektronskih igračk, se veselite seksi kratkih sporočil, MMS ...

Takšno razmerje lahko pokvarite le vi, saj se ponavadi začnete obremenjevati s starostno razliko. Pozabite na leta in uživajte. Vedno pa imejte v mislih, da takšne zveze večinoma niso dolgotrajne.

Komentarjev 3
  • Barbyx 12:53 01.februar 2014.

    Vaš komentar je bil izbrisan zaradi kršitve kodeksa Žurnala24.

  • 4krogci 18:12 31.januar 2014.

    haha in zato si ena starejša išče šmrkavca da jo bo uredu naskoču al kaj? haha moški do nekje 30 leta iščejo/mo samo luknjo kam ga bomo utaklni in se zadovolili, no potem pa pride čas za užitek v sexu ...prikaži več in se posvetimo tudi partnerki da je zadovoljena tudi ona!

  • antitrust 16:19 31.januar 2014.

    Tko pišejo, ko da se sami potrebni smrkovi supermani sprehajajo po Sloveniji......