Magazin
32 ogledov

Zakaj kljub stalni nominaciji Klemen ni nominiran?!

Klemen Podvržen Ana Gregorič
Ta teden so nominirani Mirela, Erik, Dragan, Jadranka in Polona. Zakaj med nominiranci ni Klemna, ki mu je družina Cerić, ko je še bivala v skritem delu, podelila "večno nominacijo“.

Klemen bi se konec aprila stalne nominacije lahko znebil oziroma jo predal Jadranki, ker pa se je izkazalo, da se je s Filipom pogovarjal o nominiranju in s tem prekršil pravila, mu Big Brother te želje ni izpolnil. Odrešil ga je le za en teden, ker pa so ostali stanovalci gledali Klemnov pogovor z Big Brotherjem, so ga skoraj vsi nominirali in je bil ravno tako tudi tisti teden nominiran.

Klemen je tako obdržal stalno nominacijo, a ta teden kljub temu ni med nominiranci. Pri Pro Plusu smo se pozanimali, zakaj. "Big Brother je Klemnu ponudil posebno možnost, da ta teden ni direktno nominiran, ampak izžreba eno od kuvert. Klemen je imel srečo in je izžrebal kuverto z najmanj glasovi in ko so sotekmovalci nominirani ni zbral toliko točk, da bi bil na seznamu.“

Kaj je bilo v kuvertah?
V ovojnicah, ki jih je dobil Klemen, so bile dodatne nominacijske točke – 2, 4 ali 8. Izvlekel je kuverto z dvema glasovoma, kar pomeni, da so mu po koncu rednih nominacij tekmovalcev prišteli še dva glasova. Kljub temu ta teden ni pristal na seznamu za odstrel. Prihodnji teden bo spet med nominiranci, so še dodali na Pro Plusu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.