Magazin
77 ogledov

Zakuhajte mu nepozabno valentinovo

Erotično perilo
1/5
www.agentprovocateur.com
Letošnje valentinovo mu zakuhajte prav posebno kulinarično pustolovščino.

Erotično perilo | Avtor: www.agentprovocateur.com www.agentprovocateur.com
Ljubezen gre skozi želodec, a da bi mu pričarali nepozabno kulinarično doživetje, hrana ne bo dovolj. Obvezen pripomoček naj ne bosta le kuhalnica in lonec; glavna začimba bodite prav vi. Pozabite na klasično večerjo in se odenite v perilo, ki kar kliče po užitkih. To in visoke pete naj bo uniforma letošnje vroče kuharice. V perilu, ki ste ga izbrale, posnemite seksi videovabilo. Zagotovo bo točen kot ura, zato ga nagradite z vročim poljubom, posedite na stol, nežno zvežite, nato pa naj vas opazuje pri pripravi večerje. Pod predpasnikom skrivajte le vroče perilo in vrtoglave pete ter poskrbite za čim zapeljivejše kuharske gibe, vroče poglede, poljube, a brez dotikov! Ker je lahko takšna kuharija pravo mučenje, se odločite za nekaj, kar se pripravi na hitro. Na žaru pečen losos je pravi afrodiziak, prav tako čokoladna sladica, ki mu jo ponudite kar iz svojega razgretega telesa.

Dobra vila erotičnih želja

Po eksotični večerji, ki vaju je zagotovo pripeljala do vrhunca, naj se zabava še ne konča. Postanite dobra vila njegovih erotičnih želja in mu izpolnite vsaj eno fantazijo, pa naj bo to seks v javnosti,sado-mazo igrice, seks ob pornografiji ali še kaj izvirnejšega. Zagotovo vam ne bo ostal dolžen!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.