Magazin
938 ogledov

Zalil je mojo vrtnico

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Že dolgo časa sem si nadvse želela novo tetovažo in to ne neko običajno. Želela sem si vrtnico blizu moje "rožice".

Težava pa je bila v tem, da se nisem mogla pripraviti k temu, da bi se slekla pred neznancem, ki bi jo naredil. Vse dokler ta neznanec ni postal moj fant in sem imela nenadoma vse v zvezi s tatuji vedno pri roki.  Tako danes ne reče več, da bi rad seksal z menoj, ampak raje vpraša: "Greva zalit vrtnico?" Zares se je potrudil in mi izdelal čudovito tetovažo. Spomnim se kako sem razkrečenih nog ležala pred njim, on pa se je povsem osredotočil na delo. Nisem mogla verjeti, da lahko kak moški zdrži ob dejstvu, da ima nekaj centimetrov od obraza objekt poželenja. Ko je končal me je presenetil in me iznenada poljubil na mucko. Takrat je prvič omenil zalivanje vrtnice, da se ne bi posušila in od takrat jo zalivava redno.

Jaz njegovemu tiču pravim tulipan in dejansko sva kot dva vrtnarja, ki skrbita, da njuna vrtova ne samevata. Priznati pa moram, da postanem kar nekoliko besna, ko mi pove, da prihaja k njemu po tetovažo kakšna mlada ženska, ki si želi nekaj podobnega kot sem si želela sama. "Boš poljubil in zalil tudi njeno?" ga vprašam. Njemu se to zdi smešno, meni pa ne. Pravi naj sedim zraven, če hočem, pa mi niti na pamet ne pride. Morda je bilo vse to krivo, da sem se nedavno tega predala drugemu. Sicer le enkrat, a vseeno.

Srečala sva se na zabavi moje prijateljice. Ves večer je pogledoval proti meni, nato pa vendarle prišel bližje in se predstavil. Rekel mi je, da mu je moja kolegica povedala za vrtnico in bila sem tako besna na njo, da bi ji eno primazala, če bi bila poleg. Vseeno pa sem končala z njim na zadnjih sedežih njegovega avtomobila in po dolgem času v roki držala trdo batino, kateri niti v sanjah ne bi mogla reči tulipan. Prej gorjača ali pa kij.  Tako velikega tiča v življenju še nisem srečala. Zadovoljen je opazoval moje reakcije, ko sem se čudila velikanu v svoji roki in mojo glavo potiskal vse nižje proti njemu. Kar naenkrat sem imela vrh tiča v ustih in ga skušala zajeti še več.

spodnje perilo seksi | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Za trenutek je prižgal lučko na stropu in takrat sem lahko videla, da nisem edina, ki ima tam spodaj tetovažo. Preko tiča se mu je raztezal napis v kitajski pisavi, ki naj bi pomenil moč. In res je bil močan, vzdržljiv in lahko je dal veliko. To sem še najbolje občutila, ko sem jezdila na njem, z roko grabila za mošnjo z modi in mu joške naslanjala na obraz. Začuda niti enkrat nisem pomislila na to, da varam svojega fanta. Očitno sem imela v glavi že dlje časa blokado zaradi vseh tistih češpelj, ki jih vidi kadar tetovira mlade "utrganke" in se mi je zdelo prav, da še sama vidim kakega tiča več. Z rokama sem se opirala na naslon in se počasi spuščala nanj, on pa je sesal moje bradavičke, s katerimi sem ves čas drgnila po njegovem obrazu. Tako čvrsto me je grabil za ritnici, da sta me pošteno boleli, a zaradi vse tiste pohote je bila ta bolečina bolj spremljevalec užitka  kot pa kaj motečega.

Nekoliko me je zmotil njegov prst, ki je silil nekam kamor ne bi smel, a sem ga hitro ukrotila, zato pa nisem mogla krotiti sebe, ko mi je enkrat pričelo prihajati na tistem fenomenalnem korenjaku.  Ko sva končala mi je ponudil svojo telefonsko številko a sem jo odklonila. Povedala sem mu za fanta in mu zatrdila, da je šlo le za bežno avanturo, kar je sprejel z nasmeškom na obrazu.
"Greva zalit vrtnico?" mi je dejal fant, ko sem prišla domov. "Ne, danes ne." Preveč vode škodi roži, pa sem zašepetala pri sebi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.