Magazin
21 ogledov

Zaljubljeni v kavo? Poglejte!

Popijte kavo iz skodelice v svoji najljubši barvi!
1/17
Žurnal24 main
Dan začnete s kavo in že kmalu spet sanjarite o kapučinu, ekspresu, beli kavi, macchiatu, kavi s smetano ...? Pravi zaljubljenci v kavo pa imajo doma tudi vrsto "kavnih pripomočkov".

Poleg "kafetjere" in majhnih skodelic si lahko omislite še marsikaj – od penilca za mleko, ki ga poganjajo baterije, do posebnih nastavkov, ki jih postavite nad skodelico kave, potresete s kakavom in na vašem spenjenem mleku se bodo pokazali kakavov srček, zvezda, luna ... Za belo kavo poiščite velike šalčke (in zakaj bi morale biti skoraj vedno bele?), če se "zadevate" s kratko, črno kavo, pa potrebujete čim manjše. Ne pozabite na lonček za gretje mleka in vrček za mleko, pozimi pa na termovrček, da bo kava topla dlje. Poleti boste najbrž nujno potrebovali še visoke kozarce za ledeno kavo, sicer pa v njih lahko h kavi postrežete vodo. Nekaj "kavnih idej" si oglejte v fotogaleriji!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.