Magazin
9428 ogledov

Žalostna novica: umrl igralec, ki ga je film Rocky izstrelil med zvezde

Carl Weathers Profimedia
Iz ZDA prihaja žalostna vest. V 77. letu starosti je umrl Carl Weathers, ki je kot nasprotnik Sylvestra Stallona Filmski igralec v vlogi Apolla Creeda zaslovel v filmih Rocky.

V filmu Rocky iz leta 1976, ki je pobral tri oskarje, je vidno vlogo imel tudi nekdanji igralec NFL-a Carl Weathers. Ta se je prav s filmom Rocky z vlogo nasprotnika Sylvestra Stallona postavil na hollywoodski zemljevid. Nato je imel še precej vidnih vlog v svetu filma, med drugim se je skupaj z Arnoldom Schwarzeneggerjem boril v filmu Predator. Iz ZDA pa je zdaj prišla žalostna vest: v 77. letu starosti je namreč Weathers umrl, je sporočil njegov menedžer Matt Luber.  

Družina Carla Weathersa je sporočila, da je umrl mirno, med spanjem. "Z veliko žalostjo sporočamo, da je Carl Weathers umrl. Bil je izjemen človek, ki je živel neverjetno življenje. Z izjemnim prispevkom filmu, televiziji, umetnosti in športu je pustil neizbrisen pečat in prepoznaven je vsem generacijam. Bil je čudovit brat, oče, dedek, partner in prijatelj," besede družine navaja People.

Carl Weathers | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@styria-media.si