Magazin
105 ogledov

Zanikal Mireline trditve: "Sploh mi ni prišlo"

Mirela, Marko Voyo/ zurnal24.si
Kaj se je v resnici dogajalo med najbolj vročim televizijskim seksom te sezone?

"Vedela sem, da je prvič kratko, ker so bile takšne okoliščine. Če neki mladi fant nekaj časa nima spolnega odnosa, ta nato traja krajši čas. Nič novega. Zato se zadeve ponovijo," je manj kot triminutni seks z Markom komentirala Mirela, po tem, ko so njeni tekmovalci ugibali, koliko časa so trajali njuni posteljni užitki in s tem krivdo nekako zvalila na svojega mladega ljubimca.

Marko pa je že pred časom povedal, da za tako kratek užitek ni bil kriv on, temveč je vroče igrice prekinila Mirela. Tokrat je izdal, zakaj. "Sploh mi ni prišlo, ker me je Mirela prej prekinila. To pa je naredila zato, ker je mislila, da naju sostanovalci opazujejo. Če ženski ni, če ni sproščena, bom seveda takoj prekinil in to sem povedal tudi v spovednici, vendar ne vem, ali so to predvajali," je iskren Mare, kar pa ne pomeni, da mu z Mirelo v času bivanja v hiši BB sploh ni prišlo. "Seveda mi je, vendar o tem, kdaj in kolikokrat, ne bom razglabljal," je dodal.

 

Komentarjev 3
  • pisava 16:49 08.junij 2016.

    Na suho jim pride takim 20 letnim fantičkom. Zdaj ga bodo obletavale vse sponzoruše na primorskem. Taki začetniki se stresejo po eni minuti kot zajčki.Če pa je tale Marko pri dvajsetih že pravi laver, potem je nekaj z njim hudo narobe.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:22 08.junij 2016.

    Ma ja sej krkol reče o Mireli pri intimnosti je vedno: ne, oh ne, vse je neki slabo in čudno. Zakaj si se pa pol tok okol nje motal ko si bil potreben če je res tako zanič in nevem kaj?

  • c1305166 09:45 08.junij 2016.

    Pravi, da mu ni prišlo, a da o tem ne bo razglabljal. A?