Magazin
656 ogledov

Zapeljala me je z napeto ritko

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Sedela je nasproti mene in zdelo se mi je, da se bolj posveča meni kot drugim. Tega sem bil zelo vesel, nisem pa pričakoval, da me bo povabila za spremstvo na svež zrak.

V službi sva se srečevala vsak dan, na sestankih, malici ali pa v bifeju na kavi. Že prvi dan mi je padla v oko, saj je bila grajena povsem po mojem okusu. Nekoliko manjša od mene, čvrstega oprsja in malenkost bolj polne ritke. Pa daleč od tega, da bi imela veliko rit!

Vsak dan je odtekla nekaj kilometrov in njeni ritnici sta bili na pogled prav zares lepo čvrsti, v obliki sočne breskve. Kadar sem stal v vrsti za njo, mi je pogled ves čas uhajal k njej. Držalo me je, da bi ji dlani položil nanjo in tvegal klofuto, čeprav je bila za hece in se je znala prav prikupno nasmejati.

Nato pa je prišla na vrsto službena zabava. kjer smo v zaprti družbi proslavili pomemben uspeh našega podjetja. Sedela je nasproti mene in zdelo se mi je, da se nekoliko bolj posveča meni kot drugim. Tega sem bil seveda zelo vesel, nisem pa pričakoval, da me bo povabila za spremstvo na svež zrak.

Bilo je temno, dokaj pozno in povabilo je seveda opravičevala z občutkom varnosti, ker ima nekoga ob sebi. Lahko bi povabila katero od prijateljic ali pa celo sestro, ki prav tako dela pri nas in je bila na zabavi. Še dobro, da se je odločila zame. Po nekaj metrih mi je svojo roko potisnila pod mojo in se vedla, kot bi to počela vsak dan. Sprejel sem njeno igro, saj nisem želel izpasti kljukec, ko pa me je na osamljenem mestu nekaj metrov stran od ulice, po kateri sva hodila, nenadoma poljubila, sem otrpnil. Se mi sanja?

Prevzela je pobudo in mi dala vedeti, da me že nekaj časa čaka. Torej mi ne bi prisolila zaušnice, če bi jo prijel za napeto ritko, ki me je tako zelo spravljala ob pamet? "Uh, ko bi me vsaj! Sredi menze bi te naskočila!" je dejala.

Kri mi je zavrela, moje telo pa je preplavil adrenalin. Prepustil sem se dolgemu poljubu, moje roke pa so končno končale na tako težko pričakovanih ritnicah. Ni bila samo videti seksi tale njena zadnjica. Prav zares je bila neverjetno napeta in lepo oblikovana. Prsti so se mi dobesedno zagozdili pod ritnici, nato pa sem jo še močneje stisnil k sebi. Želel sem ji pokazati, kaj se dogaja v mojih hlačah, in jo vztrajno drgnil ob nabreklino.

"Hm, tega sicer ne počnem na prvem zmenku …" je nagajivo dejala in že s prsti odpenjala gumbe mojih hlač. Dih mi je zastal, ona pa je mojega korenjaka spretno ujela v mrzlo dlan. Njen prijem je bil tako zelo prijeten, da sem ji nabrekajočega potrebneža nemudoma začel potiskati med prste.

Njen jeziček je še bolj zavzeto opletal po mojem, nato pa so njene ustnice nenadoma izginile in se naslednji hip pojavile na mojem tiču. Sprememba temperature je bila več kot očitna, saj mi je okoli vrha junaka dobesedno žarelo.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Posesala ga je v vroč objem, ga prekrila z jezikom, nato pa se z glasnim cmokom ločila od njega. Nato je na vrsto prišel njen jezik, ki mi je tiča povsem razvnel. Imel sem tako trdega, da bi z njim lahko preluknjal masivna vrata, za katerimi sva se skrivala.

Bila je v krilu in ves čas njene oralne obdelave sem razmišljal, kako ji bom smuknil do hlačk, ko bo vstala. Končno se je to tudi zgodilo in lahko sem le presenečeno spremljal, kako mi je skočila v naročje, in pod rokami začutil njeno vročo muco. Ali je spodnjice slekla med fafanjem ali jih sploh ni imela, nisem spraševal. V naslednjem hipu se je že zibala na mojem korenjaku, ga požirala s svojo vrelo piško in mi vzdihovala na uho.

Nisem pretirano mišičast tip, a zdelo se mi je, da jo lahko takole v zraku držim celo noč. Kako tudi ne bi, ko pa sem doživljal sanje ter kavsal s seksi sodelavko, in to na način, ki si ga ne bi mogel niti izmisliti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.