Magazin
892 ogledov

Zapeljiva Janja mi je zmešala glavo

null Žurnal24 main
Ko mi je dejala, da je Janja in mi ponudila svojo nežno roko, sem v trenutku imel v glavi pesem Bajage, ki govori o lepi Janji ribičevi hčeri ter da lepše od nje ni na celem svetu.

Tako zelo lepa se mi je zdela ta Janja in kot nalašč je bila res hči iz ribiške družine. Večkrat sem jo potem lovil na to pesmico in ji skozi refrene pravil tisto, česar se ji naravnost v obraz nisem upal. Je pa sporočilo dojela in ga bila zelo vesela.  

Hodila sva leto in pol. Leto in pol užitka zadovoljstva in pregrehe sem imel z njo, nato pa sva šla prijateljsko narazen. Spominjam se, kako me je prvič zvabila v hišo, kjer je živela njena teta. Ves čas me je usmerjala pri vožnji z avtom in naenkrat sva se znašla na dvorišču prijetne hiške. S trate za hišo se je odpiral pogled na morje in mi jemal dih.

Dih pa mi je kmalu vzela tudi moja lepotička, ki se mi je obesila okoli vratu in me strastno poljubila. "Tete ni doma," je zažvrgolela. "Še cel teden je ne bo." Takrat sem v njenih očeh opazil iskrice, ki so mi pravile, da je godna za tiste reči. Prijela me je za roko in me peljala za hišo, od koder se je pred nama kazal izjemen pogled na modrino morja in nekaj jader, ki so v daljavi rezala sliko.

Še enkrat sva se poljubila, nato pa legla v mehko travo, ki je bila kot naročena za naju. Bolj udobno nama ne bi bilo niti v postelji. Moja desnica je končno pristala na njenem golem stegnu pod kratkim krilcem, prsti pa so nemudoma želeli še višje.

Kmalu sem vrh njih lahko začutil njene spodnjice, ki so se je tesno oklepale in mi predstavljale sladek izziv, kako se jih znebiti. Nisem jih takoj pričel vleči z nje, pač pa sem se raje naslajal nad vlažno sredičko, ki je postajala čedalje bolj mokra in končno je med globokimi vdihi prosila naj jih potegnem z nje. Z veseljem sem to storil in takrat sem se prvič dotaknil njene prelepe češpljice, ki je brstela pod mojimi prsti in vse bolj silila k meni. Vzel sem si čas in še naprej dražil njeno pohotnico s svojimi prsti, ona pa je hitrih rok iskala mojega pokončnega korenjaka.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Kar pod hlačnico mojih kopalnih hlač je šla z roko in kmalu prišla do tako želenega tička. Ta je trdno stal in se hvalil s svojimi centimetri, katere je še kako hitro opazila in jih tudi na glas omenila. Čutil sem, kako zelo jo premetava tam spodaj, saj niti za sekundo ni mirovala s svojimi boki. Ves čas je muco rinila v mojo roko in se z njo natikala na mojega sredinca, pa čeprav sem ga imel povsem na miru.

Nisem je mogel pustiti tako močno stradati in sem se prevalil nanjo. Njen zadovoljen nasmešek ob tem je povedal vse, noge pa so ji z največjo lahkoto padle narazen. Predala se mi je kot da bi vanjo meril s pištolo in ne le trdim tičem, ki pa je kaj kmalu izginil v njeno pohotno muco. Ob tem je zapeljivo zaječala, svoje dlani položila na moji ritnici in mi nazorno pokazala, da si me želi povsem do konca. Spremljala je vsak moj gib in me pritiskala k sebi, ko sem ji šel nasproti. 

Njene prsi so se divje dvigovale, nabrekle bradavičke pa so ponosno tiščale skozi rumeno majico in me klicale k sebi. Nekako sem jih vendarle uspel odkriti in kmalu sem lahko pred seboj uzrl najlepše prsi kar se mi jih je kdajkoli postavilo na ogled. Kljub temu, da je ležala na hrbtu so stale pokonci, ljubke bradavičke pa so zapeljivo zaključevale mojstrovino matere narave. Lovil sem jih med ustnici, medtem ko sem se s svojim korenjakom pošteno prebijal med njene noge in ji polnil sočno češpljico vse do trenutka, ko so ji noge poletele visoko v zrak ter ukleščile moje telo.

Prihajalo ji je na ves glas in ravno v trenutku, ko sem moral tudi sam čim hitreje na varno s svojim korenjakom. Prav daleč pa z njim nisem prišel in sem končal na njenem ploskem, a nemirnem, porjavelem trebuščku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.