Magazin
21 ogledov

Zaprti čakajo na Trnfest

Igralci v improligi se morajo znajti v položajih, v katere jih pošilja občinstvo Žurnal24 main
Trnovski kulturni center se zapira s pompom, za katerega bodo poskrbeli tekmovalci Šolske impro lige, znova pa se bo odprl že konec julija, ko se bo začel Trnfest.

Kud Franceta Prešerna iztiska vrhunce pred enomesečnim premorom. Od konca junija do 28. julija je namreč zaprt, nato pa bo spet prizorišče tradicionalnega Trnfesta.


Improvizirani konec
Nocoj ob 19. uri se bodo na letnem odru še zadnjič pomerili tekmovalci Šile, Šolske impro lige. Improvizirano pot v finale sta ubrali ekipi Gimnazije Poljane ter Srednje vzgojiteljske šole in gimnazije Ljubljana. V nedeljo bodo svoje sposobnosti dokazovali še njihovi vzorniki; prav tako ob 19. uri bodo končali sezono (ne šolske) improlige. Vstop na oba dogodka je brezplačen, v primeru dežja ju bodo prestavili v dvorano.

Nab(r)it program
Torek bo obarvan z vibracijami tanga in jazza. Ob 21. uri bodo v dvorani nastopili prvaki slovenskega tanga nueva, kvartet Funtango. Dan po tem bodo letni oder "razplesavali" novomeščani Moveknowledgement, 29. junija prihajajo Picikato brass band in Feris Mustafov 5, dan pozneje pa bodo zaprtje pričakali s stand upom.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.