Magazin
2410 ogledov

Zares je bila potrebna

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Sedela sva na zofi pri meni doma in preklapljala programe na televiziji. Bilo je že precej pozno, a videti je bilo, da se ji nikamor ne mudi.

Katarina je bila lepa punca, ki mi je bila že dolgo všeč, okoliščine pa so hotele, da je za tisti večer obtičala pri meni. Po zabavi pri sosedu je potrebovala posteljo, kajti prijateljica, pri kateri naj bi prespala, jo je pustila na suhem. Spoznala je nekega tipa in si nadvse želela z njim preživeti noč, kar je pomenilo, da je postelja tisto noč zasedena.

Katarina pa ni bila videti preveč razočarana, čeprav je želela delovati tako. Sprostila se je na zofi ob meni in mi iz roke potegnila daljinca. Pričela je hitro prestavljati, kot bi nekaj iskala in se nenadoma ustavila, ko je preko celega zaslona zagledala velikega tiča. "Vauuu! Te moti, če malo pogledava tole." V njenem glasu je bilo slišati navihanost in izzivanje, s katerim mi je želela sporočiti, kaj si tiste noči od mene želi. Sprva mi je bilo nekoliko nelagodno, ko pa je na moje mednožje položila svojo dlan in vprašala, ali mi že kaj stoji, je vse skupaj postalo povsem normalno in samoumevno. Tudi moja roka je kmalu romala k njenim nogam, ki so se hitro pričele razmikati in se obračati proti meni. Še vedno sva oba zijala v TV zaslon, kjer je mišičnjak živalsko obdeloval suhljato blondinko ogromnih jošk, da je ta cvilila in vzdihovala, kot bi bila tik pred smrtjo. Pričakoval bi, da se bova vmes že poljubila, a sva še kar raje gledala vroče prizore in kurila domišljijo, njena roka pa je bila že zdavnaj za mojo trenirko in grabila za mojega pokončnega korenjaka. Bil sem presrečen, da se je tako izteklo in komaj sem čakal, da preideva na naslednjo stopnjo.

seks, par | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Zdelo se mi je, da je čas korak z moje strani, zato sem ji odpel gumbe na kavbojkah in se s prsti prebil za njene spodnjice. Končno sem pod njimi občutil nežno in gladko češpljico. Pohotno se je medila in mi lezla z njo v dlan, pri tem pa nežno ječala in se mi vse bolj bližala z lepimi ustnicami. Prvikrat sva se poljubila, nakar je rekla: "Veš, Grega … tole bova samo za zabavo. Nič resnejšega si ne želim …" "Ja, ni problema," sem se nasmehnil in ji jezik porinil nazaj v usta. Še bolj mi je postala všeč, saj si tudi sam nisem želel resnejšega razmerja. Raje vidim, da mi takole pohotna sede v naročje, kadar se ji zahoče, se dava dol in je to to. Kar naenkrat je izginila in ko sem odprl oči, da bi jo poiskal, sem jo našel v svojem naročju, kako mi z vročimi usti ožema korenjaka. Želodec mi je potegnilo ob rebra in dih mi je za kar nekaj sekund povsem zastal. Zares je bila potrebna in tega sem bil še kako vesel. Vse je počela brez kakršnegakoli opozorila, kar je le še dodatno prililo olja na najin pohotni ogenj. Videlo se je, da tega ne počne prvič in zelo dobro je vedela, kdaj mora prenehati, če ne želi doživeti vrelega pljuska naravnost v obraz.

Vstala je, se pred menoj povsem slekla in mi pokazala svojo prelepo mucko, nato pa se obrnila proč od mene in se na tla spustila na vse štiri. Nastavila mi je svojo pohotno zadnjico, ki me je vsa lepa in napeta dobesedno vlekla k sebi. V trenutku sem bil za njo na kolenih, jo poljubljal in lizal ter pri tem v desnici gnetel svojega trdega korenjaka. Z jezikom sem uspel priti do njene češpljice, kar jo je še posebej razveselilo, toda bolj kot to si je očitno želela nečesa drugega. "Daj mi ga, Grega! Daj mi svojo batino v potrebno p…!" Grega se nikoli ne pusti predolgo prositi, zato sem vstal in ji zaril trdega debeluha naravnost v razprto pohotnico, da je na ves glas pohotno zacvilila. Potem se je ves čas s prsti izmenično dotikala mojega tiča, ki je neutrudno prodiral in svoje žareče češpljice, ki je vse tesneje v presledkih objemala moj klin. Njena prelepa ritka se je še bolj napela in se privzdignila proti meni, da sem zares z lahkoto prihajal pod njo in se skupaj z njo veselil najinega prvega in zadnjega skupnega orgazma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.