Magazin
28 ogledov

Zasvojena s trdimi!

Žurnal24 main
Nekoč sem v časopisu prebral članek o ubogi Angležinji, ki ima nenavadno bolezen, in sicer ji ves čas prihaja.

Človek bi pomislil, da mora biti to naravnost fantastično, a da ti pride ob vsakem gibu, med hojo po pločniku, sredi trgovine, v avtobusu ali pa celo v cerkvi?! Ob branju članka sem se spomnil na Minko, s katero sva pred leti hodila. Pa saj ne, da bi ji ves čas prihajalo, je pa vsekakor želela, da bi ji. Neprestano me je grabila za moškost ne glede na to, kje sva bila. Moški kot moški pač nikoli nima dovolj in tako se tudi sam nisem branil njene obsesije. Sicer naju je to velikokrat pripeljalo do neugodnih situacij, toda na koncu je bilo vedno sladko in prijetno.

Minka je bila izjemno seksi bejba, ki se je znala še kako zapeljivo obleči. Po navadi sem o seksu začel razmišljati že takoj, ko sem jo zagledal prihajati iz hiše. Ponosno je korakala s svojimi dolgimi nogami, ki jih je tako rada razkazovala s pomočjo miniaturnih krilc, in sedla v moj avto. Pogled na desno mi je takoj odkril, kakšne spodnjice nosi tisti dan ali pa da jih sploh nima. Takrat sem vedel, da ne bo dolgo trajalo, preden bo planila po meni. Bil sem prepričan, da ni bila samo z menoj, saj je bila enostavno prepotrebna, da bi zdržala celo noč sama, kadar nisva bila skupaj.

Kljub temu mi je zatrjevala, da mi je zvesta in se mi ni treba bati, da imam konkurenco. Strastna, kot je bila, me je velikokrat ugriznila v ustnico do krvi. Takrat sem jo ozmerjal, da je prava vampirka, a kaj ko me je že naslednji trenutek tako pohotno obdelala, da sem v trenutku vse skupaj pozabil. Rada je imela tudi druge grobosti, in sicer me je novačila, da bi k njej domov privlekel neke usnjene obleke, biče in druge reči, kar pa sem takoj zavrnil. Kljub temu sem jo velikokrat usekal po riti, saj me je za to dobesedno prosila. In kako je pohotno javknila ob vsakem udarcu!

Njene oči so bile videti zadete, a drogirala se zagotovo ni. Njena droga je bil moški spolni ud v trdem stanju in v hecu sem večkrat dejal, da je to njena trda droga. Ta droga je ena izmed redkih, ki se lahko užije oralno, analno in tudi vaginalno. Deluje pa tudi pri zunanji uporabi na koži. Prijatelji so mi zavidali najino razmerje, meni pa je po dveh mesecih šlo že precej na živce. Toda kako ji povedati, da ne morem več biti z njo? Niti najmanj lahka naloga, še posebno ko mi je, še preden sem uspel začeti pogovor, vzela korenjaka v svoja usta. Le kako naj ji povem, da želim končati, medtem ko mi ga ona sesa in me zadovoljuje tako kot nobena na tem svetu? Potem še za nameček usmeri pogled naravnost v moje oči in zdi se mi, da se celo nasmehne, čeprav ima povsem polna usta. Zares neverjetna bejba in potiskati jo stran, je bila misija nemogoče.

Vsak večer sem razmišljal sam pri sebi, kam vse skupaj vodi in iskal pravo pot, toda rešitve nisem videl. Po eni strani mi je bila neznansko všeč, po drugi pa prenaporna za celo življenje. Nič pa ni kazalo, da se bo kaj kmalu vsaj malce umirila. Sicer sva govorila o tej temi, a že nekaj minut po pogovoru sem jo od zadaj nažigal na taščini zofi. Tudi sam sem bil kriv, saj sem vsakokrat prav na hitro podlegel njenim čarom. Kdo pa ne bi, ko se ti tako vroča mačka brez sramu sleče pred očmi, z eno roko potegne po že vlažni muci, z drugo pa si stisne dojko k ustom in se poliže po nabrekli bradavički? Zame na obzorju ni bilo rešitve in vprašal sem se, ali nisem že sam malce zasvojen z njo. V strahu pred nadaljnjimi zapleti sem nekega dne enostavno izginil iz njenega življenja in se nekaj časa dobesedno skrival pred njo. Pozneje sem izvedel, da se je podala v prostitucijo in resno dvomim, da zaradi denarja. V bistvu me je kar malce pekla vest. Danes je Minka srečno poročena, ima dva otroka in ... no ja, govori se, da ima kar nekaj tipov, ki skrbijo, da je vsaj nekoliko potešena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.