Magazin
420 ogledov

Zavedla me je z banano

seks vroča zgodbica strast banana Shutterstock
Ko ženska pred teboj na takšen način poje banano, kot jo je Biba pred menoj, potem veš, da si oplel.

Oplel, ali pa zadel, kakorkoli vzameš. Jaz sem zadel, saj sem si še kako želel, da bi njene ustnice objele še kaj drugega kot mehko, sladko banano. Živela sva v istem študentskem domu in rada me je večkrat takole dražila, ter namigovala. Vse do tistega trenutka pa nisem bil prepričan, da je resna v tistem, kar nakazuje. "Sploh veš, kako težko je biti daleč od doma, svojega fanta in vira potešitve toliko časa?" Delal sem se neumnega in skomigoval z rameni. "Pa saj ti nič ne manjka," sem ji odvrnil. "Ko rabiš prevoz, imaš mene, družbe za ven tudi nikoli ni manjkalo, če pa te srbi tam spodaj pa ... heh!" sem rekel. "Kaj heh? Se ponujaš mogoče?" se je predrzno nasmehnila in vrgla bananin olupek v koš.

Prekrižala je roke pod lepimi joški, o katerih sem sanjaril vsako noč, jih mečkal, poljubljal in spal na njih. Naslonjena na steno je dajala videz, kot bi čakala name, zato sem vstal in se napotil proti njej. "Ješ samo banane?" sem bil predrzen. "Mogoče pa tudi kaj drugega," je odvrnila in me z desnico zgrabila za premoženje. Za nekaj trenutkov sem se znašel na nožnih prstih, potem pa sem se vendarle počasi spustil nazaj na stopala. Še vedno me je držala za mednožje in se mi režala v obraz. Nikoli mi ni bilo jasno, kako lahko karkoli poje s čigumijem v ustih. Kljub banani ji je to uspelo in sedaj je prav grdo žvečila, ter poglobljeno zrla v moje oči. "In kaj bi ti ljubček, da ti ga pofafam ali kako?" Vedno je bila neposredna in to me je pri njej zelo veselilo. No ja, vsaj v tem primeru.

Zopet sem skomignil z rameni in opazoval, kako izginja pred mojimi očmi. S hrbtom je drsela navzdol po steni in se ustavila z obrazom naravnost pred mojim mednožjem. Zdaj ni več držala za moja moda, pač pa je roke uporabila za to, da mi je slekla trenirko. Zelo priročno oblačilo za tovrstne primere, ni kaj. "Ulala! In tole že ves čas skrivaš pred mano?!" se je začudila, ko je vrgla oči na pokončnega junaka. "Zdaj pa vem, zakaj mi Kristina nikoli ne govori o tebi."

Kristina je bila moja bivša punca, ki je še vedno vsake toliko zašla v mojo posteljo. Punca je bila pač osamljena. Tako kot očitno Biba, ki je že jemala moj ponos med svoje lepe srčaste ustnice. Slišal sem, da ga dobro vleče, a zdaj sem imel končno možnost še sam preveriti te trditve. "Ti pa precej bolj paše tole kot banana, da veš," sem ostal šaljiv. S polnimi usti je lahko le zamomljala, a na licih sem vseeno opazil poteze njenega nasmeška. Bila je predrzna in mi celo pokazala sredinca, potem pa korenjaka vzela vase povsem do konca.

Povem vam, dih jemajoča izkušnja in le stežka sem ostal dovolj zbran, da sem imel odprte oči in gledal, kaj počne z njim. Če ne bi, bi mi bilo gotovo žal. Njeno sesanje mojega junaka je bilo nepozabno in le trkanju na vrata se imam zahvaliti, da nisem omagal, še preden bi videl njeno nago ritko in češpljico. Za hip je prenehala in odprtih ust zijala vame. Pokazal sem ji, naj ostane tiho. Ko sva zaslišala korake, je vstala in šla zaklenit. Nisem zdržal pogleda na njeno napeto ritko, zato sem šel za njo in jo prislonil k vratom. Menila je, da sem nor, a meni se je tisti trenutek pač tako zahotelo.

Slekel sem ji hlače, ji s prsti segel v spodnjice in si jih dodobra ovlažil na njeni gladki češpljici. Tiho je stokala in vse bolj silila nazaj s svojo prekrasno zadnjico. Še spodnjice sem potegnil preko napetih hlebčkov, ter povedel junaka v napad. Ko sem jo nasadil od zadaj, je zdaj ona za nekaj trenutkov obstala na prstih, potem pa se prav počasi spustila nazaj in se lepo nasadila na trdega korenjaka. Z rokama sem objel njene jedre prsi in ji za vrat vzdihnil, kako lepo mi je v njej. "Samo, da ne boš ostal predolgo," me je opozorila in znova sunila z ritko proti meni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.