Magazin
518 ogledov

Zaželela si je dva

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Z najboljšim prijateljem sva si takorekoč delila vse, razen ene reči. Deklet si nisva delila nikoli, zato sem še toliko bolj na debelo pogledal, ko mi je Primož dejal, da si njegova nova želi dva tiča.

Rekel je, da se ne počuti prav vezanega na njo in da bi bilo morda dobro izkoristiti priložnost. V življenju sva storila marsikaj utrganega, toda tisti večer je vsekakor češnja na torti vseh najinih dogodivščin.

Z Majo sta bila skupaj dober teden, spoznali pa smo se na zabavi nekega tipa. Že takrat sem vedel, da gre za veliko potrebnico, saj je že prvi večer z roko šarila po Primoževih hlačah in mu dala po slabih petih urah njunega poznanstva.
Primož mi je naslednji dan opisoval vse podrobnosti, od njenega neverjetnega fafanja do tega, kako se s svojo gladko češpljo ni hotela ločiti od njegovega tiča vse do jutra, ko je zaspala na njem.

Zavidal sem mu, da si je našel takšno potrebnico, po drugi strani pa z veseljem prisluhnil njegovi ponudbi. Videti je bil navdušen ob ideji, da bi jo obdelala skupaj. Vsekakor ni imel namena z njo preživeti več kot kak mesec, zato tudi sam nisem videl ovir, da tega ne bi storila.

Bili smo pri njemu, se ga malce nacedili, nakar je v ospredje stopila Maja. Pričela se mi je valjati po naročju, Primož pa naju je nasmejan opazoval. Zanimivo, da nisem občutil nobene treme, niti takrat, ko mi je odpela hlače in pred mojim najboljšim prijateljem iz njih potegnila mojega korenjaka.

Pošteno ga je žulila s svojo desnico, vmes pa se s pretečim pogledom spuščala navzdol. Končala je na kolenih in z usti na mojem korenjaku, z roko pa nakazala Primožu naj pride bližje. Odpetih hlač je stopil poleg in ji svojega junaka naslonil kar na glavo. Ob tem se je ves čas režal, zato je vse skupaj postala ena velika zabava. Maja je izmenjaje jemala v usta zdaj mojega, zdaj njegovega in vsakokrat zapeljivo pogledala navzgor.

zgodbica seks erotika strast | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Nora izkušnja, ki sem jo doživel prvič in vsekakor nisem imel nič proti. Primož mi je dajal občutek, da ne gre za njegovo dekle, pač pa le za neko seksi potrebnico, ki potrebuje najmanj dva tiča za svoje zadovoljstvo.

Fafala je kot prava profesionalka in v glavi se mi je porodilo vprašanje, koliko tičev so tista usta že presesala. V trenutku, ko je imela mojega globoko v grlu, mi je tudi za to postalo vseeno in sem raje razmišljal, kako jo bova oba skupaj vrgla po postelji.

Ležal sem na hrbtu, ona se je zapeljivo slekla pred menoj in se takoj pognala nadme ter na mojega trdega tiča. S prsti se je prijela tik nad češpljo, tako kot to počnejo bejbe v porničih, se z drugo roko naslonila na moje stegno, nato pa sedla čisto do dna.

Roke so mi obstale na njenih zibajočih joških, njen izraz na obrazu pa je pripovedoval o tem, da se nahaja povsem drugje in ji za tipa pod seboj sploh ni mar. Za njenim hrbtom sem za trenutek ugledal nasmejanega Primoža, ki je prihajal bližje. S koleni je zlezel na posteljo in se za njeno ritko poigraval s svojim korenjakom v roki. Zbal sem se že, da ga bo pričel tiščati ob mojega, a se k sreči ni odločil za to potezo.

Maja se je za hip umirila, nato pa nežno javknila, njen obraz pa se je za nekaj sekund rahlo skremžil. Nato se ji je preko lic raztegnil pohoten nasmešek, iz ust pa je pričelo prihajati sladko ječanje. Z rokama se je prijela za ritnici, jih vlekla narazen, ob tem pa se pričela vse močneje nabijati na mojega tiča, le, da nekoliko drugače kot prej. Le zakaj?

Primož je vstopil skozi "stranska vrata" in ji polnil pohotno ritko, jaz pa sem le ležal pri miru, mečkal njene joške in užival kot še nikoli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.