Magazin
267 ogledov

Zazibala sva prikolico

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Končno se spet bliža čas, ko bo sonce na nebu prevladovalo, valovi bodo butali ob skale, naša pohotna telesa pa se bodo razkazovala po plažah.

Tako zelo rada hodim na morje, da bi celo leto živela tudi v avtokampu, če bi se dalo in bi bilo vreme za to. Lansko leto sem bila na morju s Tonijem, s katerim sva nato kmalu prekinila, a dopust mi je še vedno ostal v izjemno lepem spominu. Cele dneve sva se dajala dol, zvečer sva hodila na sprehode po mestu in na nočno kopanje, nato pa spet hop, drug na drugega. Opazila sva, da nisva edina, saj so se prikolice v najini bližini proti večeru pošteno zibale. Seksala pa nisva le v prikolici, pač pa tudi na plaži in kar nekajkrat v vodi. Še posebej lepo je bilo na nočnem kopanju, ko v bližini ni bilo žive duše midva pa sva se strastem predajala kar sredi plaže, kjer se je še nekaj ur nazaj gnetlo ljudi. Ležala sem na mehki brisači a on mi je tako močno rinil med noge, da sem s hrbtom kmalu občutila betonska tla pod seboj. Ko sva opravila sva se vrgla s pomola še enkrat v vodo in odplavala nekaj metrov, da sva shladila najini pregreti telesi. Niti ena ura ni minila od najinega kljunčkanja na plaži, že sva se zopet vrgla dol v prikolici. Luč s poti je zoprno sijala skozi najino okno naravnost na posteljo, a enostavno nisva imela časa, da bi zagrnila zaveso.

Kljub temu, da sem vedela kako zelo dobro se vidi v notranjost prikolice z ozke potke pred njo, sem raje vzela njegovega trdega korenjaka v usta, kot pa, da bi zagrnila pogled na naju. Morda sva bila zaradi tega še nekoliko bolj vzburjena, vsekakor pa sva bila še bolj strastna kot prej na plaži. Ker sva se takoj po prihodu znebila mokrih kopalk, sva bila seveda gola in pripravljena na vse kar bi nama pač padlo na pamet. Pošalila sem se, da ima slanega kot bobi palčke a debelega kot kranjska klobasa. Naslonjen na komolce me je opazoval pri goltanju čvrstega korenjaka in me vzpodbujal naj ga še močneje sesam.
Nalašč sem svojo ritko potiskala visoko v zrak, da bi mu naredila skomine saj do nje ni mogel.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Zato pa je prišel na idejo, da bi jo obrnila k njemu in mu ga tako še vedno vlekla. Z veseljem. Tokrat sem tudi sama lahko uživala ob njegovih vročih poljubih, ki so razpirali sramne ustnice moje češpljice in njegovem jeziku, ki je polnil pohotno luknjico pred seboj. Najraje bi mu sedla na obraz in si jo zdrgnila na njem. Hiter pogled skozi okno mi je odkril, da imava opazovalca, a se nekako nisem mogla odločiti, da bi mu to povedala. Bilo je prelepo, zato sem zaprla oči in pozabila na pohotneža pred najino prikolico.

Toni je imel veliko batino, zato sem bila še toliko bolj ponosna nase, ker sem jo uspela v celoti spraviti v usta, oziroma še precej globlje. Ječal je pod mojo ritko, katere se je krčevito oklepal s svojimi prsti in mi zagotavljal, da lepše češpljice in ritke še nikoli ni imel pred seboj. Tudi sama sem bila podobno navdušena nad njegovim ogromnim korenjakom, katerega pa sem si počasi zopet zaželela še kje drugje kot v ustih. Obrnila sem se naokoli, ga mokro poljubila na usta, nato pa se kot prava igralka razkoračila nad njim in super počasi spuščala svojo muco proti navpično stoječemu velikanu. Ko sem se z vrelo in mokro muco dotaknila debele glavice sem za hip zastala in jo samo božala povsem na vrhu, da se je dragemu Toniju že pošteno mešalo. Šele po nekaj dolgih sekundah zanj, sem se spustila še kak centimeter nižje, da je imel nabreklo glavico že v mesnati muci, ga pogledala v oči, ki so izražale veliko pričakovanje, nato pa sem nenadoma sedla nanj povsem do konca. Glasno je zaječal, me prijel za boke, nato pa me prevrnil na hrbet in sprostil žival v sebi, ki me je želela raztrgati na dvoje.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.