Magazin
42 ogledov

Zbiranje hrane za zavetišča

Alfakan za vsakega psa naredi individualni načrt vzgoje oziroma prevzgoje. (Foto Žurnal24 main
Vrnite iskrice v žalostne oči zapuščenim živalim in jim polepšajte dneve v zavetišču. Uspelo vam bo z uporabnimi donacijami, kot so hrana, odeje, povodci.

V Bolnici za živali Postojna so se ob prihajajočih praznikih spomnili tudi na zapuščene in zlorabljene živali v zavetiščih. Da bi jim polepšali in skrajšali čakanje na pravega posvojitelja, bodo decembra zanje pripravili dobrodelno akcijo Božič v Bolnici za živali Postojna.

Živali si želijo predvsem hrane
Z zbiranjem hrane, novih ali starih odej, brisač, rjuh, povodcev in ovratnic želijo na božični večer razveseliti male živali iz treh zavetišč. Vaših donacij bodo veseli kosmatinci iz Zavetišča za zapuščene živali Ljubljana, Zavetišča Horjul in iz Obalnega društva proti mučenju živali.

Akcijo podpiramo tudi mi
Dobrodelna akcija bo potekala na sedežu bolnice v Postojni. Če vas pot na primorski konec ne zanese pogosto, vam ponujamo možnost, da svoje donacije dostavite na uredništvo Žurnala, na Bravničarjevo 13 v Ljubljani. Vaših donacij bomo veseli do 20. decembra in jih nato dostavili na sedež Bolnice za živali Postojna. Veselimo se vašega sodelovanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.