Magazin
39 ogledov

Zbrali pol tone hrane

Organizatorji akcije se za donacije zahvaljujejo vsem sodelujočim. (Foto: Shutte
1/10
Žurnal24 main
V dobrodelni akciji, namenjeni zapuščenim živalim iz slovenskih zavetišč, smo skupaj zbrali pol tone hrane ter veliko število odej in igrač.

Na akcijo Božič v Bolnici za živali Postojna se je odzvalo veliko število ljudi, z izidom akcije pa so zadovoljni tudi organizatorji: "Z izidom akcije sem bila zelo zadovoljna, ocenjujem jo kot zelo uspešno," je akcijo komentirala vodja projekta Maruša Vasle.

Ne spreglejte galerije.

Akciji se je priključilo tudi uredništvo Žurnala, prav tako so hrano, odeje, igrače in druge uporabne predmete za kosmatince zbirali na Radiu Hit in v Klubu goriških študentov. Skupaj smo zbrali pol tone pasje in mačje hrane, veliko odej, rjuh, brisač, blazin, povodcev, ovratnic, oblekic, igrač in posodic. Organizatorji so zbrane prispevke razdelili glede na potrebe zavetišč, razveselili pa so zapuščene kosmatince iz Zavetišča za zapuščene živali Ljubljana, Zavetišča Horjul in iz Obalnega društva proti mučenju živali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.