Magazin
76 ogledov

Zdravilo za vse skrbi

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Hodila sem z njim kaka dva meseca in priznati moram, da se tako dobro še nikoli nisem imela.

Tipček je imel čudovito stanovanje v centru. Povsem po mojem okusu, veliko, precej prazno, z gromozansko in udobno posteljo, ter kopalnico v kateri si se zlahka razvajal ure in ure.

Pohištva in bele tehnike je bilo bore malo, a tisto, ki je bilo, je bilo ogromno. Ogromna televizija, ogromen hladilnik, …

Od vsega pa mi je bila najbolj všeč ogromna postelja, v kateri sva preživela večino najinega časa. Do takrat sem seksala morda desetkrat, v tistih dveh mesecih pa neštetokrat.

V službi sem se zalotila, da premišljujem le še o njemu, njegovemu tiču in tisti postelji. Nasmehnila sem se kljub temu, da mi je šefinja ravno povedala nekaj pikrih. Bilo mi je vseeno in sem se ji zasmejala v obraz, da je besna odvihrala iz pisarne.

Kolegica me je prestrašeno pogledala in me vprašala, če sem zbezljala. Nisem ji odgovorila, a je sama prišla do zaključka.

»Rada bi spoznala tega tipa … vsaj za en dan.«

»Ni šans!« sem ji odvrnila.

Ko bi enkrat nasedla na tistega neumornega tiča, ga ne bi dobila več nazaj. Moja kolegica je bila znana jahačica. Tipe je menjala kot za stavo in nobeden ni bil dovolj dober za njo, toda mojega Marka se zagotovo ne bi naveličala.

Že med malico sem letela domov. Bil je doma, saj je delal od doma preko računalnika. Ko sem vstopila sem mu zaklicala naj se me pazi, potem pa sem ga zaman iskala po velikem stanovanju.

Razočarana sem pomislila, da je vendarle nekam odšel, zato sem odprla hladilnik, da bi si postregla z limonado. V trenutku, ko sem segla proti pijači, so me od zadaj presenetile njegove roke.

Malo je manjkalo, pa bi mi vse skupaj zletelo iz rok.

Očitno se mi je nekam skril in čakal na trenutek, ko bi me presenetil od zadaj. Čutila sem njegove roke kako se prebijajo pod mojo bluzo v iskanju joškic, kako mi s prsti odpenja gumbe in slači modrček.

Hitro sem bila v elementu in z roko segla nazaj. Bil je v samih spodnjicah, se stisnil k meni in me poljubil na vrat. Odmaknila sem dolge lase in mu še enkrat nastavila golo kožo za poljub.

Z drugo roko sem smuknila v njegove tesne spodnjice, ki so postale pretesne za njegovega junaka. Olajšano je zavzdihnil, ko sem mu ga spravila ven in ga je prislonil ob mojo ritko. Tako dobro mi je delo, da sem povsem pozabila na svojo šefinjo in se prepustila le še mesenim užitkom. Vrata hladilnika so bila še vedno odprta, moje roke so končale na polički, Marko pa mi je pričel dvigovati krilo, ki se je zoprno tesno oprijemalo mojih ritnic.

Uspel je priti do njiju, mi s prsti potegnil navzdol hlačke in svojega nabreklega kačona takoj podstavil pod češpljico. Kot bi mi pripravil sedež sem sedla nanj in ga med zadovoljnim mrmranjem jemala v svojo potno potrebnico.

Roke in glavo sem imela na hladnem, medtem, ko mi je od pasu navzdol vse gorelo. Začutila sem gibanje njegovega telesa, zato sem povsem obstala in pustila, da prevzame vajeti v svoje roke.

Pohotno je grabil za moji joškici in se ob tem neusmiljeno zabijal pod moji ritnici, ki sta ustavljali njegove nalete. Prvič sva končala kar tako, v stoje.

Po naslednji vrhunec pa sva se, zdaj že povsem gola, zatekla v najino čudovito posteljo. Prekoračila sem čas za malico, a kako naj šefinji dopovem, da se kar nisem in nisem mogla nasititi krasne klobase?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.