Magazin
18 ogledov

Že to, da sem seksala, je bil čudež

Nič več nisem bila hlod v postelji. Žurnal24 main
Še trenutek nazaj sva skupaj pila vročo čokolado, nato pa sva se že znašla v postelji in delila neko drugo sladko stvar. Skrita pod rjuho sem jo privzdigovala in spuščala. Kaj sem počela, verjetno dobro veste.

Že to, da sem to sploh počela, je bil čudež, kajti po naravi sem precej sramežljiva in moram biti zares potrebna, da storim kaj podobnega. Pa še takrat potrebujem spodbudo.
Moj ljubimec mi je pač rekel, da ne bo seksa, če ne bo lizanja, in ker sem si zelo želela seksati po vsem tistem otipavanju in poljubljanju, sem seveda zlezla pod rjuho. Ni mu dalo miru in me je moral na lastne oči videti pri delu. Takoj, ko je odgrnil rjuho, sem se ustavila in z roko pokrila oči. Zdelo se mu je skrajno simpatično, to, da mi je pošteno nerodno, še pred sekundo pa sem imela polna usta njegovega korenjaka. Dejal je, da bo treba razbiti to sramežljivost, in tokrat je on z jezikom skočil med moje noge.

Vpila sem k Bogu, ki me verjetno ni želel slišati in si je tudi sam pokril oči ob tem, ko sem neznansko uživala v njegovih sočnih poljubih med mojimi stegni. Noge so mi vibrirale od nervoze in počutila sem se, kot da bom pravkar omedlela. K sreči nisem in sem lahko še naprej uživala v njegovih spretnostih, ki so bile zares imenitne. Z jezikom je znal pričarati najlepše občutke v meni in ga na trenutke potiskal globoko v vlažno vagino, ki je že zelo kmalu prihajala vse do mojih možganov.

Z novim fantom sem postajala čedalje bolj korajžna. © iStockphoto

 
Vrisknila sem in stisnila vse mišice na sebi, da ga je kar vrglo na konec postelje. Bil je navdušen nad rezultatom svojega dela in prišel ležat k meni. Dejal je, da sem slajša od čokolade, ki sva jo pila, in da si želi še nekaj koščkov tega lepega sladkega, kar mu imam ponuditi. Saj ne, da mi ni bilo do tega, toda muco sem imela tako vzdraženo, da si nisem upala razmakniti nog. Zato pa je to storil kar sam, in sicer na tako nežen in privlačen način, da sem enostavno morala popustiti. Še vedela nisem, kdaj se je njegov korenjak znašel v moji roki. Bil pa je povsem trd kot kamen in pošteno drgnil po njej.

Želela sem si ga še kje drugje kot le v roki, toda resnično sem dvomila, da bi ga v tistem trenutku prenesla, kajti spodaj me je še vedno vse tako močno žgečkalo, da sem raje stiskala skupaj svoja stegna.

Vseeno pa mu je nekako uspelo prebiti mojo blokado in se spraviti med moje noge, ki so bile tokrat v poštenem razkoraku in visoko nad njegovim hrbtom. Pošteno me je kuhalo in čutila sem rdečico na svojem obrazu, ko je z roko popeljal svojega korenjaka do trepetajoče češplje, ki ga je naslednji hip prejela celega, kolikor ga je bilo na razpolago. Zmanjkovalo mi je zraka in glasu, postala sem povsem hripava, on pa se je nekoliko odmaknil od mene in še enkrat pritisnil popolnoma do konca. Z nohti sem mu pošteno zagrebla v hrbet, kar pa ga očitno ni motilo, saj je nadaljeval svoj pohod. Postajal je vse bolj poskočen in pohotnost mu je kar zijala iz oči, ki so strmele naravnost v moje. Noge so mi frčale po zraku, med njimi pa se je medilo kot za stavo. Pomislila sem, kakšno srečo imam, da imam tako sposobnega ljubimca, in še za stopničko nižje potisnila svojega bivšega, ki je vedno mislil le nase. Čisto nič mu ni bilo nikoli prav in vedno se je pritoževal, da sem kot hlod v postelji. Sem pač malce bolj sramežljiva, česar pa on ni razumel.

Z novim fantom pa sem postajala čedalje bolj korajžna in počela vse več stvari, na katere si prej še pomisliti nisem upala. V postelji sem se prelevila v pravo mačko, ga presenetila in podrla na hrbet. Vsa pohotna sem segla po njegovem korenjaku in si ga nastavila pod muco, ki ga je v trenutku posesala vase. Zapeljivo sem se zibala na njem, obračala boke in se nabijala na trdo zverinico, ki mi je prinašala vse več užitkov.

Ljubila sva se, kot bi bilo zadnjič, in dovolila sem si celo glasnega ječanja, ki ga je očitno le še bolj podžgalo. Zopet me je zvalil na hrbet in z neverjetno hitrostjo uprizoril orgazem življenja za oba. Čutila sem mokroto med svojimi nogami, on pa se je z rokama zagrebel v moji joški in ju poljubljal, medtem ko je lovil sapo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.