Magazin
27 ogledov

Že veste, kje boste za novo leto?

london Shutterstock
Težko pričakovani mesec praznovanja se približuje in piko na i mu bo kot vedno postavil silvestrski večer. Ponudba silvestrovanj na tujem je bogata, a je nekaj ponudb novoletnih počitnic že razprodanih, zato pohitite in si zagotovite svoj praznični oddih.

Razkošni blišč Dunaja

Kljub visokim cenam in videzu pregrešno dragega mesta Dunaj omogoča tudi žepu prijaznejše praznovanje. Turistična agencija Palma letos organizira enodnevni silvestrski izlet, za katerega boste odšteli 47 evrov. V mesto boste prispeli že dopoldne, dan preživeli ob ogledovanju znamenitosti, zvečer pa boste nov list na koledarju obrnili na enem izmed čudovito okrašenih mestnih trgov.

Najdaljša noč v Rimu

Večno mesto ne počiva niti na najdaljšo noč; ravno nasprotno. Tedaj se najbolj razživi, in če bi tudi vi želeli leto 2014 pričakati obkroženi z množico živahnih Italijanov, se odpravite v Rim. Agencija Tentours je pripravila štiridnevni izlet, na katerem boste poleg Rima obiskali Neapelj in Vezuv. Cena izleta je od 199 do 219 evrov na osebo.

Vedno aktualni London

Vse londonske znamenitosti boste lahko ob organiziranem silvestrovanju na prostem na štiridnevnem izletu agencije Last-minute.si spoznali za 529 evrov na osebo. Tja in nazaj boste seveda potovali z letalom.

Komentarjev 1
  • zztop 13:47 08.november 2013.

    Gonte se mi z reklamami, jebenti, kam naj grem z dvema otrokoma in ženo, kreteni. A mi boste plačal silvestrovanje. Jebem vam, za mc donalds se bo mogoče izšlo, kva mi gonite tuki blišč pismo, če je beeeedaaaa!!!!