Magazin
2361 ogledov

Želel eno, dobil dve

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Le kaj naj odgovori povprečno (precej) potreben moški, ko mu lepotica, okoli katere se trudi, reče, da jo dobi le, če v paketu vzame še njeno prijateljico.

In potem je za nameček ta prijateljica še celo bolj seksi in takoj pripravljena vstopiti v igro. Seveda lahko le prikimaš, saj glasu ni od nikoder. Nasmeh do ušes, napol stoječa otrdlina v hlačah in dve pohotnici, ki po tebi stegujeta svoje dolge kremplje. Človek ne ve, kam bi se najprej obrnil, kateri bi najprej zamašil usta in posesal iztegnjen jezik v svoja.

Ko sem v hlačah poleg trdega tiča začutil še radovedne in spretne prste, sem lahko le ugiba čigavi so. Obe sta se plazili po meni, jaz pa si nisem vzel niti toliko časa, da bi preveril, katera je večja pohotnica. Prepustil sem se v njune roke in dejal, da lahko z menoj počneta kar jima srce poželi. Sandra je bila tista, ki je premogla več humorja. "Torej ti bova zabili mojega dilda v rit." Ja pa kaj še?! Lahko se igrata z mojim tičem na vse možne načine, ga jemljeta v usta, se nabijata nanj s svojima češpljama, magari tudi z ritko, mojo pa vsekakor pustita pri miru.

Precej neučakano sta me podrli na posteljo, pričeli vlačiti z mene obleko in me naposled pustili povsem golega ležati pred njima. V očeh jima je bilo videti, da sta zadovoljni s tistim, kar imata pred seboj, nakar sta se začeli slačiti še sami.
Oči so mi begale zdaj k eni, zdaj k drugi. Ena je imela večje joške, druga boljšo ritko. Obe pa sta bili zelo, zelo pohotni. Planili sta po meni in občutek njune tople kože na moji je bil perfekten. Kot dve kači sta se plazili po meni, se z joški drgnili ob tiča, ga masirali z bradavičkami ter ga končno začeli izmenjaje jemati v usta.

Sandra je bila tista, ki je sesala bolj pogumno, z več žara in lahko sem bil vesel, da ga je vmes med ustnice posesala tudi Špela, da sem se malce umiril. Vlekla ga je bolj na romantičen način in ga umirila, da ju ni onečedil že v prvi minuti. Spraševal sem se, čemu se imam zahvaliti za tako veliko srečo, a do odgovora nisem prišel. Menda tudi zato ne, ker sem se znova zagledal v njiju. Kleče sta se nad menoj zalizali, se začeli otipavati in v možganih me je od vsega skupaj začelo pošteno tiščati.

Človek v takšnem trenutku resnično ne ve, ali sanja ali pa je nemara umrl in se mu izpolnjujejo največje sanje še za časa življenja. Njuna jezika sta se prepletala, roke so grabile za prsi, jih gnetle, nato gnetle tudi pohotni ritki, prsti pa so čedalje večkrat zahajali v mednožje in se igrali z medenima mucama. Priznam, metal sem si ga na roke. To sem prvikrat počel v družbi nekoga, a se mi je zdelo povsem samoumevno in na mestu. Ko sta končno opazili, kako zelo ju pogrešam, se je Sandra namestila preko mene in s hrbtom obrnjena proti meni sedla na pokončnega korenjaka. Objela me je blaženost celega sveta, njena vroča muca pa je sesala življenje iz mojega tiča.

seks, %C5%BEenski, erotika | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Špela se je prestavila k meni in mi svojo češpljo nastavila pred usta, da sem jo hitro začel loviti z vrhom svojega jezika. Zapeljivo je ječala, prav tako kot njena prijateljica, ki se je vse močneje zaganjala po mojem korenjaku. Pomagal sem si tudi s prsti in z njimi polnil Špelino potrebnico, nakar se je prestavila k mojim nogam in mucko naslonila še na Sandrin obraz. Pred seboj sem imel torej prizor, kakršnega si niti zaželeti ne bi mogel.

Dve čudoviti pohotnici, ena jezdi mojega tiča in mi ves čas nastavlja svojo ljubko zadnjico, druga pa stoji pred njo in s skremženim obrazom spremlja prijateljičin jezik, kako prodira v njeno poplavljeno češplovje. Ko sem zahropel, da ne zdržim več in mi bo prišlo, je Špela z glavo nemudoma legla med Sandrine noge, od koder je na prosto švignil moj korenjak, ga ujela z usti in posesala moj orgazem naravnost iz možganov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.