Magazin
2 ogledov

Želite, da vas ne bo izpustil iz postelje?

null Žurnal24 main
Se vam zdi, da ste našle pravega partnerja in da bi rade ostale z njim skupaj in si še naprej delile neznanske užitke tudi v postelji?

Ne bojte se, ni težko osvojiti nekaj trikov, ki ga bodo vlekli k vam kot nevidne niti, večer za večerom. Treba je osvojiti pravi pristop, tudi ko gre za razvajanje svojih telesnih čutov.

  • Občutek pomembnosti – moškim je njihov ego najpomembnejša stvar v življenju. Če boste znale pravilno postopati z njim, vam bo nosil stvari na pladnju. Razvajajte ga torej in mu dajte vedeti, da je pomemben del vašega življenja.
  • Pohvale – ne pretiravajte s hvalnicami, občasno pa mu le povejte, da se je zares izkazal in da vas je popeljal v neskončni svet užitkov. Želel vam bo še bolj ustreči in oba bosta še bolj uživala.
  • Vedno na voljo – tudi če mislite, da morate biti za boljši odnos vedno za stvar, vedite, da ni čisto tako. Če vam kdaj ne paše vroče valjanje med rjuhami, mu to povejte. Boste videle, da si vas bo kmalu želel še bolj in večkrat. In tudi vam bo njegovo snubljenje ugajalo.
  • Ne pretiravajte s hladnostjo – naj vam igra odrekanja užitka ne zleze pod kožo prekomerno. Lahko se vaš moški naveliča stalnega prosjačenja, sploh če ve, da ste lahko zelo vroče. Utegne se ohladiti in se pocrkljati kje drugje.
  • Ne obljubljajte – sploh če svojih besed ne mislite udejanjiti. Moški si bo od vročih pogovorov in vaših besed mnogo obetal. Če boste razočarale, se bo počutil opeharjenega in bo izgubil zanimanje. Veliko bolje je, če ga občasno presenetite. To ga bo podžgalo.

Take ali drugačne igre so seveda nesmiselne. Včasih pa je za boljši odnos le treba ubrati določene taktike ravnanja. Je pač tako, da ženske in moški govorimo različen jezik ljubezni.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.