Magazin
678 ogledov

Želite seks? Izberite žensko nad 30

parček, seks Žurnal24 main
Se spomnite dekleta, ki vas je v srednji šoli ignoriralo, na obletnici mature pa naskočilo? Ne, ni bila kriva pijača. Njen libido so podžgala njena leta.

Razumeti morate, da ženske vladajo svetu – še zlasti vladajo moškim. Za to se lahko zahvalijo grmičku med nogama (no, po najnovejših modnih smernicah dandanes ni več mogoče govoriti o grmičkih, op. a.). Kakorkoli že, ženske imajo na svoji strani orožje, ki se mu moški ne morejo upreti.

Očkova princesa

Vse se sicer začne že takoj po njihovem rojstvu. Ženske so do poznih 20. let očkove princese. En žalosten pogled in že dobijo vse, kar si zaželijo. Te moči se zavedajo vse življenje. In ker jim je bilo v mladosti tako lepo, si poiščejo partnerja, ki je očku podoben. Za stvari se morajo sicer pozneje bolj potruditi – otožen pogled je treba zamenjati za pohotnega.

Dejstvo je tudi, da ženske mentalno dozorijo dosti hitreje od moških. Pa četudi se moški s tem ne strinjate, globoko v sebi veste, da se še vedno radi igrate z avtomobilčki. Zaradi omenjenih dejstev – obsesije z očetom in duševno zrelostjo – vreče estrogena že zelo hitro začnejo privlačiti precej starejši moški. To je za mladce brca v mednožje, za dedke pa stimulans, močnejši od viagre.

Panika, panika

Vse lepo in prav, a zakaj ženske postanejo bolj voljne po 30. letu? Ker se očka ne vtika več v njeno življenje, razen z vprašanjem, kdaj misli zanositi. In ravno biološka ura je na strani moških. Ženske se po tridesetem namreč začnejo obremenjevati s poročenimi prijateljicami. Začnejo se starati, kar se princesam v pravljicah ne zgodi. In z vsako gubo in odvečnim kilogramom začne njihova tržna vrednost padati. Vsaj tako jih večina razmišlja. Ne zmajujte z glavami, drage dame. Spomnite se rajši jutra in gneva, ki ste ga občutile ob pogledu na novo gubico, ki ste jo mrzlično iskale. Obsedenost z videzom oziroma strah pred staranjem pa je nekaj, česar moški ne poznajo. Sivi lasje so šarmantni in pivski trebuh je nekaj, na kar so ponosni. Orodje mora biti pod streho, kajne?

Na kratko: starejšim ženskam se mudi najti očeta svojih otrok. In ker se jim mudi, bodo zgrabile prvega, ki je vsaj malo podoben njihovemu očetu, ima hišo in avto. Se pravi zrelega moškega.
Obstaja pa še en razlog, da so starejše ženske "lahke".  Alfred Kinsey je namreč ugotovil, da ima ženska po 30. letu več orgazmov, zaradi česa tudi raje seksa. Ko začne moška spolna moč padati, začne ženska rasti. Mati narava ima res smisel za humor.

Komentarjev 4
  • Bitter Swiftysweet 17:34 21.julij 2011.

    BEG PRED REALNOSTJO....Ivan Kramberger ali Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi ! PRAVICA DO RESNICE DANES(resnica o komunisticnih zlocinih napram "Slovenskemu" in Hrvaskemu narodu dan danes) !!! KAJ IMATA KRAMBERGER IN VUKOVAR SKUPNEGA...zakaj situacija kot je ...prikaži več v JUGO "SLOVENSKI" DRZAVI..KDO SO "SLOVENSKI" IN HRVASKI POLITIKI... http://ivankrambergerdanes.blogspot.com/ or http://ivankramberger.wordpress.com/ ce povezava ne deluje, vnesite v GOOGLE tekst "Ivan Kramberger ali..Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi". Nazaj na barikade !! Naj Ivekov duh zivi naprej v vseh nas !! SMRT KOMUNIZMU; SVOBODA NARODU !!!

  • Andrej Fabjan 21:24 20.julij 2011.

    Vsako leto boljši sexhttp://bit.ly/lVp8iB

  • jožateboža 14:26 15.julij 2011.

    Vidim, da moj komentar ne ugaja vsem, nič hudega smo si pač različni.Hotel sem dodati še nekaj, ta članek mi namreč očitno ni všeč, pa šeen nasvet za nežnejši spol: če mislite da ste si našle vredu deda ...prikaži več in vam je kaj mar zanj, ga nikoli ne "izsiljujte" s seksom, saj se vam lahko zgodi, da bo to pustilo na vajinem odnosu trajne posledice ali ga celo uničilo.Tako boste ugotovile, da ste grmiček "vnovčile" zasonj!