Magazin
12698 ogledov

Ženska v oglasu si brije nenavadno mesto na telesu, kritike letijo!

Britje Gilette
Svetovni proizvajalec britvic se je znašel pod plazom kritik.

Gilette očitno zna razburiti javnost. Pred nekaj dnevi zato, ker je v oglasih uporabil "nadpovprečno" težke ženske, s čimer je želel poudariti, da ljubezen do kože ne pozna kilogramov. 

Tokrat pa je na udaru že drug oglas. Ženske britvice uporabljajo, da si skrajšajo dlake na področju pazduh, nog in bikinija, medtem ko ena od nastopajočih v oglasu z britvico odstranjuje tudi dlake na lahti. Medtem glas v reklami pravi: "Ko svet pričakuje, dsa slediš njegovim pravilom, si jih spiši svoja lastna."

Vendar pa kritiki oziroma kritičarke na socialnih omrežjih oglasa ne razumejo kot  izpovedi lastnega mišljenja, temveč kot pritisk na ženske, da naj po novem razširijo seznam področij telesa, na katerih ne sme biti dlak, še na področje rok. Ob tem nekateri poudarjajo, da bi takšno početje vodilo le še v gostejše dlake na rokah, zato naj nikar ne spodbujajo mladih punc k takšnemu početju.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.