Magazin
107 ogledov

Ženske v petdesetih so provokativnejše

ženska Shutterstock
Vse več petdesetletnic je samskih ali ločenih, kljub letom pa se oblačijo zelo izzivalno in provokativno.

Če si lahko privoščijo, se ženske, stare okoli petdeset let, najraje oblačijo v kreacije znanih oblikovalcev, na zabavah pa posežejo po šampanjcu in koktajlih. Takšne ženske so seveda neporočene ali ločene, pogosto pa s svojim obnašanjem oponašajo zvezdniške vzornice, poroča Daily Mail.

Vsaka peta ženska, ki je sodelovala v raziskavi na spletni strani isme.com, je priznala, da se je začela v "kritičnih" letih oblačiti bolj zapeljivo in provokativno, celo bolj, kot v najstniških in zgodnjih dvajsetih. Ženske v petdesetih pravijo tudi, da se počutijo veliko bolj svobodne, kot so se počutile v mladosti in da lahko dobijo vse, kar si zaželijo.

Polovica sodelujočih je pri petdesetih našla novega partnerja, desetina se jih odloča za spoznavanje preko interneta. Tretjina pa je takšnih, ki so priznale, da o resnih vezah ne razmišljajo, saj uživajo v svobodi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.