Magazin
9 ogledov

Ženske v rdečem bolje seksajo?

Mmmm, v rdečem je! Žurnal24 main
Večina moških meni, da so ženske v rdečem boljše v seksu. To je pokazala ena od raziskav, odgovarjali pa so večinoma študenti.

Najnovejša raziskava je pokazala, da moški večinoma padajo na ženske v rdečem. Zanje menijo, da so atraktivnejše in boljše v seksu. Raziskovalci so anketirali več kot sto moških, večinoma študentov. Pokazali so jim slike žensk, ki so jih ocenjevali. Morali so povedali, kako lepe so, katere bi želeli poljubiti in s katero bi seksali. Ženske so bile oblečene v rdeče, bele, sive in zelene obleke. Večina anketirancev je ocenila, da so najbolj seksi tiste v rdečem, pa čeprav je šlo za eno in isto žensko v različnih barvah.

Moške torej vodijo instinkti, ki rdečo barvo povezujejo s seksom. Zato so zanje bolj poželjive ženske v rdečem kot v katerikoli drugi barvi. Ko vidijo žensko v rdečem, to le poveča njihove nagone. Teorija, da ljudje različno gledajo na stvari, ko govorimo o barvah, se je torej izkazala za pravilno.

In še zanimivost, menda imajo tudi ženske raje rdečo na moških!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.