Magazin
49 ogledov

Zmešale so ga moje prsi

Nastavila sem mu svoje ogromne prsi ... Žurnal24 main
Se sprašujete, zakaj je na neki prireditvi zmanjkalo pečenih klobasic?

Morda se je glavna kuharica spozabila s postavnim mladeničem, tako kot je bilo to v mojem primeru. Tako kot vsako leto sem bila zadolžena za klobase in tako kot vsako leto sem vmes nekaj srknila proti mrazu. Kuhano vino in vsake toliko kakšnega "lovca", pa je bila temperatura ravno pravšnja. Ves dan me je že obletaval nek postaven mladenič, ki se je očitno zaljubil v moje velike dude. Vsakokrat ko je prišel k pultu, je buljil vanje kot zasvojen, jaz pa sem se mu le smehljala. Proti večeru, ko smo ga že vsi imeli pošteno pod kapo, sem se celo prijela pod joški in si jih dvignila pod brado, tako da je fant skoraj omedlel.

K sreči se to ni zgodilo, mi je pa zato pričel odkrito namigovati, naj grem z njim. V meni se je prebudilo tisto nekaj pokvarjenega in pohotnega, ki me je zvabilo za njim v kamion. Bil je njegov oziroma služben in z njim je pripeljal pijačo. Parkiran je bil v temi ob robu gozdička ter tako ravno prav stran od oči. Vprašala sem ga, zakaj tako bulji v moje joške, on pa je dejal, da so naravnost fantastične, ter z roko krenil k meni. Sprva sem se mu izmaknila in ga vprašala, ali je poročen. Odkimal mi je, sicer pa mi je bilo tako ali tako popolnoma vseeno.

Nisva izgubljala časa, saj sem vedela, da moram biti kmalu nazaj, sicer bodo gosti lačni in pričeli iskati krivca, ki pa se je tisti hip poigraval s povsem drugačno klobaso. Ni bila tako vroča kot tiste, za katere sem sicer skrbela, zato sem jo morala prav na hitro postaviti na toplo. Za začetek je končala v mojih ustih in dobro je bilo videti vpliv sladkega vinca, ki je vrelo v meni. Spodbujena s to žlahtno kapljico sem sesala in mu ga vlekla, da je bilo kaj. Tako divje se še nisem spravila na nobenega tiča pred tem. Dečko je bil v svojem svetu in se ni dal motiti zoprnemu telefonu, ki je cingljal v njegovem žepu.

Kar izklopil ga je, medtem ko sem se jaz ubadala s trdo zadevico, ki je kukala iz odpete zadrge. V kamionu je zares veliko prostora, in ko je dal noge na volan, se mi je zdelo, kot bi bila v postelji. Z roko me je ves čas vlekel za lase in me nabijal na potrebnega tiča. Želela sem se nasaditi nanj s svojo pohotno češpljo, ki jo je dobesedno razganjalo pod dolgim krilom. Nisem imela časa, da bi se slačila in oblačila, zato sem enostavno nabrala krilo do pasu in se skobacala nanj. Ko sem tako sedela na visokem položaju, sem skozi megleno šipo opazila nekaj gostov, ki so se prišli olajšat v bližnje grmičke. Zadovoljno so otresali svoje premražene "cure", ko sem se jaz na toplem nabijala na enega izmed lepših na tisti zabavi.

Prednovoletne zabave so vsako leto začinjene s kakšno od podobnih zadevic, le da do letošnje še nisem tega doživela na tako zanimiv način. Pošteno me je zagrabil za ritnici in skupaj z mano poskakoval na prožnem sedežu. Noge so mi ves čas spodletavale z roba in šele po nekaj minutah sem našla pravi položaj. Tako močno me je odneslo, da sem si obleko vendarle potegnila preko glave in pred šokiranega ljubimca nastavila svoje ogromne joške. Odprtih ust je zijal vanje in z rokama takoj krenil k njima. Ni in ni se mogel načuditi velikosti mojega oprsja, ki je prav zares nekaj posebnega. Razmišljala sem že celo, da bi si jih pomanjšala, a me je prepričala prijateljica, naj tega ne počnem, saj so fantje nori nanje.

Hja, pri svojih 41-ih pa tudi potrebujem nekakšno prednost, ki jo lahko izkoristim pred mlajšimi dekleti, ki osvajajo fante s svojimi izklesanimi postavicami, po navadi celo brez joškov. Kar smilijo se mi te revice, pa tudi zavistnih pogledov z njihove strani sem bila že deležna. Moj ljubimec pa tisti hip ni videl drugega kot le moje ogromne prsi, kako se mu zaletavajo v obraz, medtem ko mu vse živahneje poskakujem v naročju. Čutila sem njegovega korenjaka, kako si želi prodreti do zadnjega milimetra in me napolniti s svojimi začimbami, zato sem raje dvignila svojo zadnjo plat in mu jo ponudila v roko. Jaz pa sem prijela v svojo roko njegovega kačona in tako sva skupaj prišla do zares burnega in mokrega konca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.