Magazin
48 ogledov

Znani Slovenci pomagali otrokom

dobrodelnost
1/15
Marko Ocepek
Znani 17. decembra pomagali obdariti 2017 otrok iz 17 slovenskih krajev.

Mercatorjeva praznična karavana je šla v pet različnih smeri po Sloveniji. V Zasavju so obiskali Zagorje, Hrastnik, Trbovlje, na Gorenjskem Škofjo Loko, Jesenice, Radovljico in Tržič, na Dolenjskem Ribnico, Kočevje, Metliko in Črnomelj, na Štajerskem in v Prlekiji Ljutomer, Gornjo Radgono in Ptuj, na Primorskem pa Izolo, Ajdovščino in Postojno. Praznično karavano je širša javnost lahko podprla tudi prek družabnih omrežij, saj so na Facebooku celotno akcijo lahko štiri ure spremljali v živo.

Iz improviziranega prazničnega studia v Mercator centru Šiška je Vid Valič z gosti povezoval poročanje iz krajev, ki jih je obiskala karavana. V studio so se z različnih mest oglašali Miha Brajnik, Tin Vodopivec, Peter Kauzer, Franci Kek, Trkaj, Katja Tratnik, Rado Mulej, Uroš Bitenc, Tim Kores – Kori, Tilen Grah, Žana, Toni Gašperič in Vesna Malnar Memedovič. V studiu pa so se kot podporniki akcije oglasili:  Alya, Neisha, Jernej Damjan, Gorazd Žilavec, Werner, pevka Lara, Pici in Pero, Saša Pavlin Stošič, Omar Naber, Eva Černe, Nuška Drašček, Mario Čulibrk, Filip in Blaž ( F&B Acrobatics), Jean Frbežar, Tomaž Čop, Alenka Bikar, Alenka Košir, Luka Korenčič, Anže Škrube, Maraaya, Klemen Bunderla, Uroš Smolej, plesalci Plesnega Mesta, Špela Grošelj in Jože Robežnik. Mnogi znani Slovenci so svoje dobre želje tudi posneli in jih poslali v studio.

Če bi akcijo radi podprli, lahko to z všečkanjem Meractorjeve strani na Facebooku še vedno storite. S tem boste otrokom, ki se bodo rodili 1. januarja, poklonili plenice za vse leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.