Magazin
79 ogledov

Znebite se steklenih miz!

Steklo po feng šuiju odbija goste. Žurnal24 main
Pravilno izbrana in postavljena miza naj bi zagotavljala stabilnost ter pripomogla k umirjenemu družinskemu življenju.
Velikost je pomembna. Pravilno izbrana miza je nadvse pomemben dejavnik vsakega doma. Njena velikost je povezana z velikostjo družine, saj se nihče izmed družinskih članov pri jedi ne sme počutiti utesnjenega. Po drugi strani prevelike jedilne mize razbijajo harmonijo ter krhajo vezi med družinskimi člani, zato priporočamo, da odvečen prostor okrasite s primerno dekoracijo – svečami, cvetlicami ali skledo s sadjem.

Popravite zlomljene noge. Miza naj bo postavljena tako, da se ne maje, saj kot taka po feng šuiju v življenje prinaša nestanovitnost. Zlomljene noge ali poškodovane mizne plošče sproti popravljajte. Mizo postavite na mesto, ki je dovolj prostorno in nikogar ne ovira pri sedenju. Če se le da, naj bo to vzhodno ali južno od kuhinje.

Najboljša je okrogla. Izbirate lahko med različnimi oblikami, odvisno od potreb in okusov. Najboljše so okrogle, ovalne ali štirikotne, izogibajte pa se trikotnim in drugim nesimetričnim oblikam. Raztegljive mize naj bi povzročale "prepad" med sogovorniki, zato se jim kljub praktičnosti odpovejte. Najprimernejši material za mizo je les, medtem ko naj bi steklo odbijalo goste.

Preprečite vpliv negativne energije. Ob hranjenju, s katerim v telo vnašamo novo energijo, smo še posebej občutljivi na negativne motnje. Te se lahko skrivajo v starem pohištvu ali drugih antikvitetah, zato ne posegajte po starih jedilnih mizah, katerih točnega izvora ne poznate. Posezite raje po takšnih, katerih zgodovino boste ustvarjali sami!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.