Magazin
40 ogledov

Zobar je dobro nabrusil svoje orodje

Ponudila sem se mu na mizi. Žurnal24 main
Moj mladi zobozdravnik je končno ugotovil, po kaj sem prišla že četrtič v enem mesecu. Zaklenil je vrata in me začel obdelovati drugače kot po navadi.

Ko sem prišla že četrtič zapored k zobozdravniku na pregled, je končno dojel, kje me srbi. V ustih prav gotovo ne. Bil je mlad zobozdravnik, nežen in vsakokrat, ko sem prišla, je pohvalil moje lepe bele zobe ter me spraševal, zakaj sploh še hodim, saj mi vsaj še pet let ne bi bilo treba. Vedno sem se mu nasmehnila in odvrnila, da se vidiva. Ko sem prišla četrtič v enem mesecu, pa mu je končno postalo jasno.

Sedela sem na stolu in privzdigovala svoja kolena. Ker sem bila oblečena v kratko krilo, je kmalu lahko zagledal moje spodnjice, kar pa nikakor ni bilo zdravo zame, saj mi je ravno rovaril po ustih. Pomislila sem, da bi bilo precej lepše, ko bi uporabil kakšno drugo bolj osebno orodje. Nepričakovano je dal sestri prosto in ji dejal, da lahko malce podaljša malico, saj z menoj kot po navadi ne bo težav in bo potem tudi sam naredil odmor.

Takoj, ko je odšla, je izginil za mojo glavo in zdelo se mi je, da slišim zaklepanje ključavnice. Ko se je vrnil nazaj, je bil že brez maske in mi dejal, da lahko izpljunem, čeprav nisem imela kaj. Sklonil se je nad mene in me vprašal, zakaj sploh prihajam. Moje roke so zletele navzgor okoli njegovega vratu, ga potegnile k meni, kjer sem ga pričakala s slastnim poljubom.

Odvrnila sem mu, da prihajam za to. Kot bi čakal le na to mojo potezo, je planil z rokami po mojih joških, ki so ga spravljali ob pamet, saj sem si pred prihodom v stranišču vedno odpela gumb preveč na svoji bluzi. To mi je tudi priznal in odpel še zadnja dva gumba, nato pa strastno poljubil moji okrogli, polni lepotički, vrh katerih sta se že bohotili nabrekli bradavički. Lovil ju je eno za drugo med svoji ustnici in ju obdeloval s svojim vročim jezikom. Zdelo se mi je, da hoče posesati kar celo dojko v svoja usta in kaj dosti se pri tem nisem zmotila. Seveda mu to ni uspelo, kajti nimam ravno najmanjših prsi v občini.

 

Kljub lepim zobem sem hodila k zobozdravniku. In četrti obisk se mi je obrestoval. © iStockphoto

 
Desnica mu je pokvarjeno zdrknila med moja potna stegna, nato pa me je brez kančka zadržanosti zgrabil za srbečo muco. Ta prijem sem čakala ves mesec, ga sanjarila in si ga želela vsakokrat, ko sem sama legla v veliko posteljo in se s svojimi prstki poigrala na njej. Vedno sem imela ob tem v mislih lepotca v beli halji, ki me na koncu vedno potrebno naskoči. Opazila sem veliko strast v njegovih očeh. Zmotilo ga ni niti nadležno trkanje neke pacientke, ki je ječala pred vrati, da čuti hude bolečine in nima časa čakati, da mine njegov odmor za malico. Odvrnil ji je, da pravkar rešuje eno veliko bolečino, kar pa je bilo tudi dokaj resnično, saj mu je orodje med nogami pošteno stalo. Prav nič kaj mu ni moglo biti udobno, ko se je naslanjal na plastični stol pred seboj, da je lahko prišel do mene. Zavihtela sem se v stran, ga na rahlo potisnila od sebe in mu začela odpenjati bele doktorske hlače.

V misli sem si spet priklicala prizor iz svoje domišljije in kar nisem mogla verjeti, ko sem opazila, da ima prav takšnega, kot sem ga sanjarila ob svojem pokvarjenem početju. Ko sem ga enkrat dobila v roko, ga nisem imela več namena izpustiti. Mislim, da je to še kako dobro čutil, malce pa me je vendarle spravljal ob živce, ko je pogledoval na uro. Vedela sem, da se kmalu lahko vrne sestra, a tisti hip mi je bilo zares vseeno. Privoščila sem si ga s polnimi usti in nalašč potegnila preko njegovega uda s svojimi popolnimi zobmi. Nagajivo sem mu zagrozila, da mu ga bom odgriznila, če ne bo priden.

Pa je bil. Priden namreč. Mirno se je naslonil nazaj na stekleno omarico z zdravili in se mi povsem prepustil. Počasi sem polzela po njegovem čudovitem udu s svojimi usti in zaključevala z jezikom, kot se spodobi. Da pa zares ne bi bila prepozna, sem legla nazaj na stol, potegnila krilo močno navzgor, z desnico pa odmaknila hlačke vstran, da je izbuljil oči proti vlažni češpljici, ki si je neznansko želela njegovega brusilnika. Urno je legel name, pri tem nerodno udaril v luči nad seboj, a se ni dal motiti. Z roko si je pomagal junaka popeljati do cilja in ga z največjim užitkom namočil tako, kot je treba. Pogledoval je proti vratom, jaz pa sem ga zagrabila za lase in mu zabičala, naj ne odneha, preden ne bom potešena, sicer bom šla gola skozi čakalnico. Začutila sem njegove roke na svojih ritnicah, kako jih grabi in se zaletava vame poln želje brez vsakršnega znaka predaje. Bil je izjemen ljubimec in tik preden bi ga izpustila iz krempljev, je prestrašeno odskočil in si hitel zapenjati hlače, saj naj bi vsak hip prišla nazaj sestra. Počasi sem vstala s stola, krilo sem imela še vedno visoko nad boki, nato pa potegnila spodnjice s sebe in se s trebuhom ulegla preko pisalne mize. Verjetno se mu še nikoli v življenju ni nobena ponudila na tako zapeljiv način in bil bi nor, če tega ne bi izkoristil. Kot sem predvidevala, se je vdal in prav kmalu sem drsela z dlanema po sestrini mizi in metala na tla recepte ter naročilnice. Prišlo mi je tako močno, da sem jih nekaj celo potrgala in prav zares ne vem, kaj je zobar potem naložil sestri, da se je tam dogajalo, kajti obiskala ga nisem nikoli več. Naročila sem se k drugemu, ki je ravno začenjal svojo dentistično pot.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.