Magazin
21 ogledov

Zverina v jakuzziju

Žurnal24 main
Ko je gol stal pred jakuzzijem, sem morala občudovati njegovega lepotca. A njegovo pravo vrednost sem spoznala, ko sem ga vzela v roke.

Spoznala sem ga v Poreču že prvi dan, ko sem prišla s sestrično na zaslužen dopust. Tudi ona je opazila, da se spogledujeva in ker ga je na videz poznala že iz Celja, naju je ljubeznivo spoznala. Ni pa se zavedala, da bo zaradi tega za ves teden ob družbo, saj sem ves dopust pretičala z njim.

Večinoma sva bila v njegovem apartmaju, smo pa šli skupaj na kosilo ali večerjo. Bala sem se, da mu bo padlo na pamet, naj se nama pridruži še sestrična, saj je v hecu redno omenjal to opcijo. Seveda pri meni to ni prišlo v poštev, sva se pa zato sama idealno zabavala. Imel je najet izjemen apartma, v katerem je bil celo jakuzzi in ni minilo dolgo, ko sem se že sproščala v njem. Spoznavala sem čare mehurčkaste masaže, pridružil pa se mi je tudi Tomo. Sproščen in brez sramu se je slekel do golega ter stopil k robu široke kadi. Zastal je, kot bi hotel, da pohvalim njegovega korenjaka, ki mu je sproščeno opletal med nogami. Bilo mi je nerodno in sem se obračala stran, toda Tomo je še vedno čakal. Končno sem zbrala pogum in se zagledala v njegovega lepotca ter pokimala v znak, da ima zares kaj pokazati.

Končno je vstopil v kad in se previdno usedel na sedišče, kjer je v križ dobil kar nekaj prijetnih curkov vode. Še prej sem natresla v vodo dišečo sol, ki se je spenila in tako prikrila najine intimne dele. Bil je precej pogumnejši od mene, zato je prvi pričel z otipavanjem ter preverjal, do kod lahko seže. Nisem ga nameravala ustavljati, saj mi je bilo prijetno. Zamižala sem, se z glavo naslonila na usnjen vzglavnik ter se mu popolnoma prepustila. Božali so me nežni curki vode pa tudi njegove roke, ki se bile vse bližje delu telesa, ki je še posebej občutljiv. Sprva mi je noge potegnilo skupaj, nato pa sem se vendarle sprostila in moje telo je postalo voljno ter ustrežljivo. Zdelo se mi je, da se premika pred menoj, a nisem želela odpirati oči, saj je bilo tako prijetno in nisem želela pokvariti presenečenja. To je prišlo v obliki njegovega poljuba, pa ne na usta, pač pa na prsi, ki so se nahajale nad gladino vzburkane vode. Z rokama me je držal za boke in čutila sem, kako me privzdiguje od tal.

© iStockphoto

 
Lebdela sem v vodi, on pa je nekako podstavil svoje noge podme in z ritnicami sem se hitro znašla na njegovih pokrčenih kolenih. Še vsedno nisem odprla oči, saj sem si zares želela presenečenja, ki je končno tudi prišlo na vrsto. Kljub temu, da me je za trenutek zazeblo med nogami, ko sem se znašla nad vodo, pa mi je že naslednji hip postalo prekleto vroče.

Moje mednožje in prelestno češpljico je prekril s svojimi ustnicami, ki so valovale po meni. Njegov jezik je bil kot na baterije in v miže je bilo težko reči, kako mu to uspe. Enostavno morala sem videti ta prizor, ki mi je nato jemal dih kar nekaj minut. Bil je navdušen nad mojo gladko lepotičko, jo oblizoval, sesal in se poigraval s ščegetavčkom, da se mi je zdelo, kot bi plavala v zraku. Z rokama sem pod vodo lovila ravnotežje in malce ponesreči, pa precej zanalašč, zagrabila za njegovega tiča, ki je že pošteno stal. Presenetil me je njegov obseg, saj s svojimi prsti nisem uspela priti naokoli. Čutila sem, kako me počasi spušča nazaj v toplo vodo in kljub temu, da nisem več čutila njegovega jezika, sem se počutila nadvse prijetno. A pričakala me ni samo voda. Kaj hitro sem ugotovila, da se natanko pod menoj k svojemu cilju prebija pokončna in trda zverina, ki je z največjo lahkoto vstopila v objem moje vročične češpljice. Glava mi je segla še bolj nazaj preko vzglavnika, da sem za hip uzrla vrata za seboj, a že naslednji trenutek od užitka nisem videla ničesar več. Nahajala sem se na njegovem udu, ki je vame prodrl že povsem do zadnjega milimetra svoje dolžine.

Tako glasna nisem bila še nikoli in niti pomislila nisem, da se me verjetno sliši na hodnik hotela, v katerem sem se pustila razvajati. Ni mi bilo mar, saj sem kmalu klečala v vodi, s trebuhom naslonjena na rob jakuzzija, zadaj pa sem imela ob sebi pohotnega Tomota, ki nikakor še ni bil utrujen. S takšno silo ga je zabil vame, da bi kmalu zlezla iz kadi. Roke so mi poletele v prazno in šele pri naslednjem njegovem premiku, sem se ujela za rob ter sunila nazaj. Zdelo se mi je, da ga čutim v grlu, pa tudi on je glasno zavzdihnil. Nato sem nalašč še izzivalneje nastavila svojo rit, da je ubožec zadaj spravil vso vodo iz kadi, medtem ko je skušal opraviti svoje delo. Držal se je za rob tik ob mojih rokah in nabijal, da se mi je bliskalo pred očmi. Vse skupaj pa sem doživela kot vrhunec masaže izjemno koristnega jakuzzija, ki je nato še kar nekajkrat prišel na vrsto.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.