Magazin
70 ogledov

Zvezdnik Survivorja o sinovih travmah

Grega Bostic POP-TV-2
Povedal je, kakšne travme ima njegov mlajši sin Maj.

Grega Boštic, tekmovalec resničnostnega šova Survivor, je povedal, kako je bilo, ko se je po več kot mesecu dni vrnil domov k svoji ženi in dvema otrokoma. "Takoj, ko sem prišel domov sem vse tri objel. A otroka me kar nista spustila. Še posebej mlajši sin Maj. Ves čas me je zasledoval, saj se je bal, da bom spet kam šel za dlje časa. Je kar imel travme, moram reči, nenehno je bil ob meni. Tudi, če sem šel samo na kavo, me je spraševal, kam grem, kdaj se vrnem in ali grem spet na Filipine. On je imel zaradi moje odsotnosti največ posledic," je za Žurnal24 povedal Grega.

Povedal je, da so mu zelo težko razložoli, kam gre in kdaj se vrne, saj je pri svojih štirih letih še premajhen: "Ne predstavlja si, kaj pomeni Survivor in biti del nekega šova. Pri štirih letih je premajhen, da bi razumel, kaj časovno pomeni en mesec in da sem ta čas nedosegljiv."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.