11 ogledov

Mesnato Mortadeljado bodo okusili ...

Mortadeljada
1/3
Arhiv organizatorja
Tudi letos lahko zimo preženete na prijeten in zabaven način. Klub goriških študentov (KGŠ) namreč prireja 18. tradicionalno prireditev Mortadeljada. V Novi Gorici in Kopru so veseljačili prejšnji teden, v Ljubljani pa bodo v sredo. Ste med srečneži, ki prejmejo brezplačno vstopnico?

Vstopnico prejmejo Zala Z., Tomaž F., Linda Ž., Miha R. in Brigita Š.. Čestitamo!

Mortadeljada, največja primorska fešta, vsako leto po izpitnem obdobju prebudi slovenske študente in jih privabi v center dobre volje, glasbe, hrane, pijače in družbe.

Nepozabno zabavo in kulinarične užitke bo Mortadeljada pričarala v treh mestih po Sloveniji, in sicer v Novi Gorici, Kopru in Ljubljani z začetkom ob 20. uri.

Otvoritev Mortadeljada tour 2012 se je zgodila 14. marca v novogoriškem klubu Marco Polo s skupinama Kingston in The Users, 21. marca pa je zasedla Planet Tuš v Kopru, kjer so vas zabavali Flirrt in Zmelkoow.

Prizorišče še zadnjega in največjega dela letošnje prireditve bo že čez dva dni na Gospodarskem razstavišču v prestolnici, kjer boste rockali z zasedbami Mi2, Big Foot Mama, Low Peak Charlie in Corvus. Vstopnina v predprodaji znaša šest evrov, na dan dogodka osem evrov, za člane KGŠ pa pet evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.