21 ogledov

Moški so izbrali najbolj zaželeno žensko

Kdo je ne bi ...
1/13
Žurnal24 main
Laskav naziv najbolj zaželene ženske na svetu je osvojila igralka Eva Mendes, ki je v hudi konkurenci premagala tudi seksi lepotice, kot so Scarlett Johansson, Megan Fox in Alessandra Ambrosio.

Naziv ženske, ki si je moški najbolj želijo, je igralki pripadel glede na glasove, ki so jih podelili uporabniki spletne strani AskMen.com. Glasovalo jih je okoli 10 milijonov. Moški so izbirali med 99 kandidatkami, kriteriji za izbiro pa so bili: njena inteligenca, karizma in ambicije.

Eva je bila nad premagano konkurenco navdušena. "Od vseh lastnosti, ki so mi pri moških privlačne, so takšni komplimenti na vrhu mojega seznama. Hvala, fantje," je povedala za prej omenjeno spletno stran. Vroča lepotica, v kateri se pretaka latinska kri, je tik za sabo pustila svetlolaso Megan Fox, ki jo je revija FHM prejšnje leto razglasila za najbolj seksi žensko. A ne samo nje. Lestvica petnajstih najbolj privlačnih je pred vami:

1. Eva Mendes
2. Megan Fox
3. Marisa Miller
4. Keeley Hazell
5. Anne Hathaway
6. Alessandra Ambrosio
7. Scarlett Johansson
8. Rihanna
9. Kristen Bell
10. Kate Beckinsale
11. Heidi Klum
12. Emmanuelle Chriqui
13. Halle Berry
14. Brooke Burke
15. Jessica Alba

Če je Eva zasluženo osvojila naziv najbolj zaželene, pa si oglejte v samo njej namenjeni fotogaleriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.