34 ogledov

Na božični tehno masaker gredo ...

Pet Duo Arhiv izvajalcev, MySpace
Dan po božični večerji si privoščite kurjenje kalorij. V ljubljanskem Inboxu se 25. decembra ponuja odlična telovadba – Massacrate 2011 bo na dveh plesiščih gostil 18 didžejev. Pet srečnežev bo na božični dan masakriralo brezplačno. Ste med njimi?

Božični tehno masaker bodo brezplačno preplesali Benjamin Kovač, Neža Peršak, Jerica Furman, Tilen Turk in Medeja Moder.

Že sedmi božični mas(a)ker bo postregel z brazilskim težkokategornim tandemom Pet Duo, ki se na mesto zločina vrača po dolgih treh letih. Ani Luizi in Davidu bosta tokrat ob boku stala newyorški tehno in hardcore pionir Lenny Dee ter eno najbolj žlahtnih imen novodobnega hard tehna, Viper XXL iz Frankfurta.

Seveda pa tudi tokrat božič ne bi bil popoln brez domačih trdoborcev. Svoj zadnji loop v izvedbi C.A.R. bosta zavrtela Lexis in Daniel Gloomy, ki se s tem dogodkom dokončno poslavljata od svojih hard tehno oboževalcev. Uvodni del večera bo pripadel perspektivnim domačim izvajalcem, za primerno razbremenitev pa bo poskrbljeno na manjšem plesišču, ob ritmih izbranih domačih house mojstrov.

Cena vstopnice do 23. ure znaša 17 evrov, pozneje pa vas bo stala 20 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.