6 ogledov

Na Downlands gredo ...

Gramofon Shutterstock
Od premiernega nastopa ekipe Downlands v ljubljanski K4 mineva deset let in vabljeni ste, da nocoj svečke z njo upihnete tudi vi. Za techno večer podarjamo pet vstopnic. Ste med izžrebanci?

Brezplačno vstopnico prejmejo Dario H., Manca L., Sebastian L., Franci S. in Andreja K. Čestitamo!

Ekipa Downlands, ki je v klubu K4 premierno nastopila pred desetimi leti, je z edinstvenim zvokom in pristopom v naslednjih letih zasedla mesto gonilne techno sile ljubljanske Štirke.

Downlands je premierno predstavil izvajalce, kot so Ben Sims, Miss Kittin, Rolando, Speedy J, Bam Bam, Lenny Dee, Kammy, Frank Kvitta, Viper XXL, Leo Laker, Sven Wittekind, Lars Klein, Sebastian Kramer, Dean Rodel, Boss, Mahatma in Torsten Kanzler. Poleg njih pa so gostili tudi Misstress Barbara, Glenn Wilson, Surgeon, Amok, Paul Langley, Ogi, Neil Landstrumm, TRB, Killswitch, Spy in druge.

Ekipa v postavi Ulixa, Daniela Gloomyja in Numarexa se ob desetletnici s podporo mariborskega techno šampiona ter dolgoletnega partnerja DJ Flisa vrača na kraj zločina. Skupaj z njimi boste odpihnili prah s prenekaterih, že pozabljenih vinilov, kot tudi z zvočnikov v klubu, kjer se je vse začelo.

Malo plesišče bo okupirala ekipa Synaptic, tokrat v drugačni maniri, saj morda niste vedeli, da so se njihovi žuri začeli prav na Downlands večerih. Izpod vinilov prvotnih članov, Symanna, Zergona in Uttija, boste slišali Synaptic hite med letoma 2000 in 2005.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.