2 ogledov

Na Everybody Talk About Pop Music gresta ...

The Toronto Drug Bust Arhiv skupine, MySpace
Res je, vsi govorijo le o pop glasbi. Ne verjamete? Preverite na prvi ediciji festivala urbane glasbe in umetnosti, Everybody Talk About Music, ki se bo zgodil 28. januarja v KUD-u France Prešeren v Ljubljani. Podarjamo dve vstopnici. Ste med nagrajenci?

Izžrebanki, ki bosta z vsemi govorili o pop muziki sta Nataša Mavrič in Ana Lozar. Čestitamo!

Everybody Talk About Pop Music bo v ljubljanski KUD France Prešeren med 20. in 24. uro prinesel le urbano, glasbeno in umetnostno, zato nikar ne pomislite, da bo kakšna minuta namenjena tišini ali dolgčasu.

V prvem sklopu večera bo didžej teoP (Belo smetje) poskrbel za neoflk in akustično vzdušje, ob katerem boste pomislili na brezčasne Fleet Foxes, pred nastopom zasedbe Furry Walls pa vas bo popeljal v bolj sintpop, dance punk vode. Čakata še glasbeni poslastici – oder bosta zavzeli zasedbi Sara Being Urban in The Toronto Drug Bust.

Urbano tudi s fotografijo
Med dogodkom se bo odvijala še prva interaktivna razstava urbane fotografije (polaroid, lomo), za katero bo poskrbel Incognito, soustvarjali pa jo boste prav vi, obiskovalci. Na voljo bodo namreč fotoaparati, svoje polaroidne fotografije pa boste na kraju samem obešali sproti.

Cena vstopnice znaša osem evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.