Vizita za živali > Novice
50 ogledov

Na Festival čokolade tudi s kužki

Labradorec Profimedias
Ta konec tedna se v Radovljici obeta slastno doživetje za celo družino.

V petek se v Radovljici začenja Festival čokolade, kjer bo poskrbljeno tudi za naše kosmatince. Med okušanjem in ogledovanjem dobrot na slastnem festivalu se bodo lahko vaši kužki zabavali v pasjem vrtcu.

Za varstvo psov bodo na ograjeni zelenici poskrbeli oskrbniki s Pasje hiše Belleue. “Poskrbljeno bo za nadzorovano igro primerno socializiranih kužkov, za učenje raznih trikcev, spoznavanje različnih oviric, ravnotežnih desk, gimnastičnih žog …” so nam opisali.

V varstvo bodo naenkrat sprejeli največ pet socializiranih psov, ki morajo biti ustrezno čipirani in cepljeni. S seboj morate obvezno prinesti potni list vašega psa.

Kužki pa se bodo lahko posladkali tudi s pasjimi piškoti, muffin in krofki Pasje pekarne Papy. 

Degustacije, delavnice, predstave ... 

Festival se začenja v petek ob 15.00, traja pa vse do nedelje do 19.00. Degustirali boste razne čokoladne izdelke, si ogledali proizvodni proces čokolade, osebje Čokoladnice Cukrček pa je prav za festival naredilo največjo čokolado na svetu za Guinessovo knjigo rekordov. Merili jo bodo že v petek ob 16.30, nekaj koščkov boste lahko domov odnesli tudi vi.

Na festivalu bodo tudi številne kulinarične delavnice, delavnice za otroke, predstave, nastopi in druge dejavnosti povezane s čokolado.

Preberite še:  

Dolga bo kar 14 metrov 

Zemljevid | Avtor: Festival čokolade Festival čokolade

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.