5 ogledov

Na GZA The Genius gresta ...

GZA the Genius Arhiv organizatorja
V sredo, 22. februarja, se v ljubljanskem F Clubu obeta posebna poslastica za vse ljubitelje hip hopa, ki bo posvečena DJ Bronsonu. V goste prihaja GZA The Genius iz Wu-Tang Clana. Podarjamo dve vstopnici - ste med izžrebancema?

Na GZA The Genius gresta brezplačno Zoran B. in Jan D.. Čestitamo!

Gary Grice oziroma GZA the Genius slovi kot spiritualni vodja klana, ker je bil najstarejši in tudi prvi, ki je izdal samostojni album. Leta 2007 so uredniki strani www.about.com Grica uvrstili na 17. mesto Top 50 MC's našega časa, zaradi česar je postal najbolj cenjeni član na omenjeni lestvici poleg Method Mana,Ghostfacea in Reakwona.

Ko gre za provokativno in trdo poetiko, ki je rastla na ulicah New Yorka, jo GZA The Genius, vrelec modrosti zasedbe Wu-Tang Clan, resnično obvlada. Njegova lirika je polna metafor in kritike, ki se dotika življenja sodobnega človeka na ulici velemesta.

Za uvod v večer bosta poskrbela DJ Phat Phillie in Koolade s predstavitvijo albuma Koolade Beats Rocky. Koncert bosta povezovala domača uveljavljena hip hop izvajalca Mrigo in Ghet.

Cena vstopnice z rezervacij, ki je možna s prijavo na dogodek na Facebook strani, znaša 15 evrov, brez rezervacije pa vas bo na dan koncerta stala 18 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.