8 ogledov

Na Johna O'Callaghana gredo ...

JOHN O'CALLAGHAN Arhiv izvajalca
V petek bo vaše ušesne bobniče v ljubljanskem F Clubu naelektril John O'Callaghan, prvak irske klubske glasbe, ki v goste prihaja na divjo Eureko!. Petim izžrebancem podarjamo brezplačno vstopnico ...

Vstopnico prejmejo Sebastjan B., Tara P., Nuša S., Gerga L. in Andrej R. Čestitamo!

Velikan irske klubske glasbe, John O'Callaghan, se je v zadnjih letih trdno zasidral med A-listo trance elite, redno pa se uvršča tudi na lestvice najpopularnejših svetovnih didžejev.

Njegov produkcijski slog odlikujejo strastne melodije, ki jih je moč zaužiti predvsem v njegovih začetnih himnah Exactly, The Chamber ter Restricted Motion, dokončen preboj pa mu je uspel z vokalnimi hitiči Big Sky (ASOT 2007 Tune Of The Year) ter Find Yourself, ki je na YouTubu presegel dva milijona ogledov.

Najbolj kreativen in raznolik
Pred dvema letoma je, tako kot mnogi producenti in didžeji, zagnal svojo lastno glasbeno platformo Subculture, kjer izdaja svojo produkcijo, pa tudi izdelke svojih somišljenikov. Lani je tako izdal že svoj tretji studijski album Unfold, ki je od vseh najbolj kreativen in raznolik, saj vam postreže z zvokovjem od chill-out lounga do trših trance in melodičnih vložkov.

Ker je trikratni dobitnik nagrade za najboljšega irskega didžeja v živo še boljši kot na ploščah, je reden gost vseh večjih festivalov ter najpomembnejših svetovnih klubov – od rezidence večere Cream v ibiški Amnesii do nepogrešljivih nastopov na A State of Trance dogodkih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.