8 ogledov

Na Klemna Klemna gresta ...

Klemen Klemen Simon Stojko Falk
V okviru večerov Cirkus Live! vas bo v torek, 29. novembra, v novem ljubljanskem klubu Cirkus ob 21. uri hipnotiziral trnowski Prešeren ter ulični pripovedovalec trnowskih in ljubljanskih zgodb Klemen Klemen. Predstavil se bo s svojo rapersko poezijo s prve, druge in delček s prihajajoče tretje plošče. Izžrebali smo nagrajenca, ki prejmeta vsak po eno vstopnico ...

Nagrajenca, ki prejmeta vsak po eno vstopnico sta Nik Stefančič in Tina Štupica. Čestitamo!

Nočna mora mestnih popotnikov, mestna legenda in slovenska raperska atrakcija Klemen Klemen velja za enega prvih ljubljanskih raparjev, svoj diskografski debi pa je leta 1994 predstavil na AliEnovem prvencu Leva scena. Pozneje se je podružil še s smučarskimi raperji in v projektu Pasji kartel dokazal, da mu na domačem prizorišču ni para.

Ob izdaji svojega diskografskega prvenca Trnow stajl leta 2000 je predramil domačo urbano sceno in se med legende podal z zlato ploščo ter uspešnicami Keš pičke, Leta 1600, Jst sm umrl, Baraba in 20 let zapora. Po obsežni turneji na domačem terenu je leta 2003 izdal še bolj introspektiven, vase zazrt album Hipnoza, ki je navrgel uspešnice, kot so Šnopc, Terapija, Jst delam rap in Komad za lubice.

Potem ko je sodeloval s številnimi domačimi raperskimi in sorodnimi izvajalci, je v začetku letošnjega leta začel ustvarjati material za svojo tretjo ploščo, ki naj bi na prodajne police prišla v prvem četrtletju prihodnjega leta.

Vstopnica za "cirkuški" koncert vas bo stala 17 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.