19 ogledov

Na ljubezenski paradoks gredo ...

Axel Bartsch Arhiv izvajalca, MySpace
Love's paradox! V K4 24. februarja praznujte pristen stik in spontan dotik. Poleg razstave Matjaža Tančiča se boste z ljubeznijo stapljali ob ritmih izpod prstov Axela Bartscha, tandema Danza Macabra in drugih. Pet izžrebancev bo noč preplesalo brezplačno. Ste med njimi?

Ljubezenski paradoks bodo brezplačno preplesali Linda Ž., Aleksandra D., Jure Č., Matic P. in Tomaž F.. Čestitamo!

Od prvega nakupa plošče v 70ih letih do umetnika, ki prezentira svoje delo po vsem svetu. Od zaobljube do zvestobe svoji izbranki Lauren. Od lastne založbe Sportsclub do odmevnih izdaj na eminetnih založbah kot so: Kompakt, Suol, Ostwind Records in Karmarouge. Od sodelovanja z Gui Borattom do ameriškega dvojca Soul Clap.

Govorimo o glasbeniku, ki se bo spomladi s skladbo In Love, poleg drugih priznanih producentov, podpisal pod založbo Danza Macabra Records. V Klubu K4 vam 24. februarja predstavljajo virtuoza globočin - Axela Bartscha

Lovable Fairy Tale postaja resničnost. Pisana beseda prinaša topel prizvok iz področja bivše Jugoslavije. Pravljičarji se vam tokrat pridružujejo v hiši sladkobe, kjer bodo ponujali melodije polnih užitkov. 

Tridimenzionalna Mimikrija
Skrivanje. Prikrivanje. Stapljanje. Besede, ki bodo zaokrožile večer. Besede iz katerih je izhajal Matjaž Tančič z inovativnim 3D fotografskim projektom Mimikrija, katerega dela bodo to noč razstavljena v prostorih ljubljanske kleti.

Cena vstopnice do polnoči znaša sedem evrov, pozneje deset evrov, študenti in tisti z letakom pa boste zanjo odšteli osem evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.