29 ogledov

Na London Elektricity gredo ...

London Elektricity Arhiv izvajalca, MySpace
V ljubljanskem F Clubu bo 9. decembra zadišalo po pristnem otoškem boben in basu, ki mu bo za gramofoni tokrat vladal London Elektricity, na mikrofonu pa vas bo v naelektreno noč popeljal MC Darrison. Vstopnice dobijo ...

Z London Elektricity bodo brezplačno poplesavali Ana Zajelšnik, Lejla Agović, Martin Česnik, Matej Polzelnik in Boštjan Šabec.

"Živjo. Moje ime je Tony Colman in sem producent in didžej, ki stoji za imenom London Elektricity," se na svojem MySpace omrežju predstavi lomljenec drum'n'bass scene London Elektricity, ki sedi tudi na stolčku izvršnega direktorja odmevne založbe Hospital Records.

Naelektren Londončan se je med bobenbasovske glasbene valove podal pred 12 leti, ko je s Chrisom Gossom, s katerim si je sprva delil umetniško ime, v svet poslal debitantski album Pull the Plug, z njim pa je postavil tudi temelje založbe Hospital Records. Tri leta pozneje se je Goss odločil, da se posveti predvsem založniškemu delu njune "Bolnice" ter tako produkcijo, didžejanje in ostalo mašinerijo prepustil Colmanu. Ta je svojo glasbeno pot nadaljeval več kot uspešno in leto pozneje elegantno zapakiral drugi album Billion Dollar Gravy, ki mu je poleg večje prepoznavnosti prinesel željo po live bendu. Zbral je glasbeno nadarjeno ekipo in z njo izdal DVD z naslovom London Elektricity: Live Gravy.

Sledil je tretji album Power Ballads in Tonyjeva vizija po samostojnosti je kmalu obrodila sadove – rodil se je London Elektricity, ki ga danes pozna na stotine drum'n'bass entuziastov po svetu. Ti si lahko postrežejo s podcasti Hospital Records in se naužijejo naelektrenih zvokov četrtega ploščka Syncopated City, ki se mu je aprila letos pridružil še Yikes!.

Kako zveni londonsko "električno napajanje", boste lahko preverili tudi pri nas, kjer se bo Colmanu pridružil žametni vokal MC Darrisona. Gospod Darrison je s svojim glasom ovekovečil komade številnih producentov, med drugim stare sablje DJ Fresha, brazilskega Bungla, pa tudi svežega Netskyja.

Vstopnico bo prvih 50 obiskovalcev dobilo za deset evrov, ostali boste pred polnočjo zanjo odšteli 12 evrov, pozneje pa 15 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.