61 ogledov

Na Manjka mi, manjka gresta ...

Manjka mi, manjka
1/4
Nada Žgank
Seveda, da bi šli! To sploh ni vprašanje. Izžrebali smo nagrajenca, ki prejmeta po dve vstopnici za inovativen umetniški projekt Manjka mi, manjka, ki združuje glasbo, ples in gledališče. Ogledala si ga bosta lahko 11. junija pod zvezdami na Ljubljanskem gradu.

Po dve brezplačni vstopnici prejmeta Nataša P. in Vladka L. Čestitamo!

Enajstega junija bo na Ljubljanskem gradu svoj vrhunec doživela predstava Manjka mi, manjka, ko bo po številnih uprizoritvah v gledališčih zaživela na festivalu SiTi teater pod zvezdami.

Manjka mi, manjka je humorno-ganljiva pripoved o življenju in ljubezni, v kateri so se pod uličnimi svetilkami znašli pevka, ki bi zapela in povedala marsikaj, a nima komu, in virtuozni harmonikar, ki prav tako služi s klobukom in plesalci, katerih oder je le na cesti. Kljub temu na svoje težave gledajo s humorjem …

Na režiserskem stolčku je tokrat sedel Gašper Tič, ki sta se mu pridružila priznani glasbenik Lojze Kranjčan in vokalistka Romana Kranjčan, kateri družbo dela tudi njen sin Žigan. V glavnih vlogah v predstavi nastopajo še vrhunski plesalci Sara Mlakar, Azra Selimanović, Matevž Česen in Jure Gostinčar ter virtuoz na harmoniki Gašper Primožič.

Komentarjev 1
  • anja.scuka 20:31 08.junij 2012.

    ** Komentar je bil zaradi neprimerne vsebine odstranjen **