10 ogledov

Na Neishino hitoidno bombo gredo ...

Neisha Kino Šiška
Oder Kina Šiške bo v sredo, 15. februarja, rezerviran za koncert Neishe in Big Banda RTV Slovenija. Trem izžrebancem podarjamo po eno vstopnico. Ste med njimi?

Izžrebanci, ki prejmejo po eno vstopnico so Helena Pintar, Marija Zupančič in Anton Stropnik. Čestitamo!

"Tokrat vam predstavljam povsem novo in svežo glasbeno poslastico. Združila sem moči z Big Bandom RTV Slovenija in končno smo projekt, ki kar poka po šivih od energije, postavili na oder," o prihajajočem koncertu pravi Neisha. "Gre za uro in pol prave hitoidne bombe, njena zaščitna znaka sta dober 'groove' in ultimativna orkestralna moč skupnega fortissima."

Repertoar večinoma obsega izbor pesmi iz Neishinih dosedanjih plošč, torej dosedanje uspešnice, ki so izvedene na prav za ta projekt prirejeno 'Big Band' maniro. Čeprav bo koncert prežet s funkom, soulom in z R'n'B-jem, pa si boste lahko privoščili sprehod od valčka do koračnice, mimo diskofunka, pa vse do makedonskega ora.

Na koncertu bo taktirko držal maestro Vid Žgajner, ki je pod pevkinim budnim očesom zakrivil aranžmaje ter prinesel s seboj pravi novi mladi val big bandovske svežine.

Cena vstopnice v predprodaji znaša 14 evrov, za dijake, študente in upokojence 11,20 evra, na dan koncerta pa boste zanjo odšteli 17 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.