6 ogledov

Na nepozabno različico Hendrixa gresta ...

Are You Experienced Arhiv organizatorja
V soboto, 12. novembra 2011, ob 21. uri se bo v Cvetličarni zgodil koncert evropske različice Jimija Hendrixa. V goste prihaja skupina Are You Experienced?, ki k nam prinaša vzdušje in glasbo legendarnega in nepozabnega rock kitarista in pevca. In kdo bo na koncert odrockal brezplačno?

Srečna izžrebanca, ki sta pravilno odgovorila na nagradno vprašanje sta Rok Gorišek in Blaž Bukovec. Čestitamo, vsa prejme po eno vstopnico!

S uspešnicami, kot so Hey Joe, Voodoo Child in Foxy Lady, boste 12. novembra z zasedbo Are You Experienced? uživali ob spominih na legendarnega Jimija Hendrixa.

Kitarist John Campbell je svojo persono Hendrixa pilil več let, ko je kitaro preigraval v različnih skupinah. Ko igra svoj stratocaster za glavo in z zobmi, privabi nasmeh na ustnice tudi najbolj zahtevnim oboževalcem Hendrixa. S svojim edinstvenim vizualnim načinom igranja je tudi bas kitarist Mark Arnold v preteklih letih igral v različnih skupinah in daje trdno zvočno podlago kot polovica ritem sekcije. Bobnar in spremljevalni vokal Kevin O'Grady zaokroža skupino. Kdor ga je videl nastopati, se bo gotovo strinjal, da v svoj energičen bobnarski stil vloži nič manj kot sto odstotkov.

Campbell, goreč dolgoletni Hendrixov oboževalec, ne skriva navdušenja nad posnemanjem legendarnega pevca in kitarista: "Uživam, ko gledam publiko med nastopom. Rad si predstavljam, da prispevam svoj del k predstavitvi Jimijeve glasbe novemu, zagretemu občinstvu. Jimi je bil res edinstven."

Cena vstopnice, kupljene v predprodaji, znaša 19 evrov, na dan koncerta pa boste zanjo odšteli 22 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.