43 ogledov

Na Nervano gresta ...

Nervana Arhiv organizatorja
Medtem ko je Nevermind, legendarna plošča nekdanje zasedbe Nirvana, dopolnila 20. let od svojega izida, lahko to soboto v ljubljanski Cvetličarni nepozabne Nirvanine hite obujate z Nervano – Tribute to Nirvana. Izžrebana srečneža, ki sta pravilno odgovorila na nagradni kviz, sta ...

V soboto, 5. novembra 2011, se v Cvetličarni ponuja priložnost, da podoživite skupino Nirvana. V goste namreč prihaja Nervana, zasedba, ki čez lužo najbolje obvlada diskografijo legendarne skupine. Brezplano jo bosta podoživeli Romana Abraham in Neja Intihar. Vsaka prejme po eno vstopnico. Čestitamo!

V živo boste tako lahko slišali izvedbe skladb, kot so Breed, Smells Like Teen Spirit, Come As You Are in druge.

Nervano opisujejo kot najbolj avtentično reprodukcijo originalnega tria Nirvana, ki je kdajkoli stopila na oder, obenem pa so trije nadebudneži publiko znova osvojili z grunge mrzlico. Pot skupine se začenja v Londonu, kjer je bobnar Steve Kilroy srečal basista Davea Evea. Po spletu okoliščin sta oba dobila priložnost igrati v skupini The Australian Nirvana, s katero sta pet leto osvajala odre evropskih držav. Po petih letih je padla odločitev – odšla sta na svoje, saj sta hotela nastop dvigniti na novo raven. Tako sta začela iskati najboljšega pevca, čigar mesto je prevzel Jon.

Od prvega nastopa novembra 2009 je Nervana postajala vse boljša in močnejša. Leto zatem so bili pozitivno sprejeti na nastopih po Evropi, trdo delo pa je doseglo vrhunec z nastopom na festivalu v Liverpoolu, kjer so natopili pred 50 tisoč glavo množico.

Cena prvih 100 vstopnic v predprodaji je 17 evrov, cen ostalih je 19 evrov, na dan koncerta pa boste za vstopnico odšteli 21 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.