14 ogledov

Na Overjam festival gredo ...

Sizzla Arhiv organizatorja
V Vrtojbi pri Novi Gorici, v bližini mejnega prehoda, bodo ljubitelji reggae ritmov lahko tri dni, od 26. do 28. julija, uživali na prvem Overjam International Reggae Festivalu. Izžrebali smo nagrajence, ki prejmejo po eno brezplačno dnevno vstopnico ...

Brezplačno dnevno vstopnico prejmejo Nina S., Maks M., Valentina N. in Anja Ž. Čestitamo!

Svojo prvo izvedbo bo letos novi festival Overjam International Reggae Festival, na katerem bodo lahko obiskovalci pod glavnim odrom uživali ob velikih imenih, kot so Sizzla & Firehouse Crew, Jah Mason, Train to Roots, Zion Train in drugi.

Poleg mednarodno priznanih zasedb in lokalnih italijanskih glasbenih izvajalcev bodo nastopili tudi izvajalci iz domačih logov. V četrtek bodo tako na Overstage odru plošče sukali koprski Freedom Fighters, v soboto bodo na glavnem odru koncertirali mariborski Siti hlapci, medtem ko se bosta na Overstage odru predstavila Puparobie & Dubsystem sound ter Ziggi & Dubtafari sound. Na Dancehallu bodo obiskovalce razgreli energični Roots in Session iz Ljubljane, na Dub area odru pa bo razvnemala Djane Sista.

Poleg pestre muzikalne godbe pa bodo v sklopu festivala potekali delavnice afriških plesov in bobnov, tečaji joge in capoeire z usposobljenimi učitelji, na voljo pa bodo tudi šotor z zdravimi napitki in prehrano, prostor za sprostitev in pol ure oddaljena kopališča v Italiji in pri nas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.